Íme, egy gyerekkori kép Szandiról, amin Berki Natasa Zselykére hasonlít

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Hal a tortán Berki Natasa Zselyke Ábel Anita hasonlóság Hajdú Steve Delhusa Gjon Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vissza a gyerekkorba: erre a tematikára épült Szandi napja a Hal a tortán című másorban, melynek során furcsa fotóra bukkantak a vendégek.

A főzőshow szereplői, Ábel Anita, Delhusa Gjon és Hajdú Steve Szandinál a gyermekkori fotók bűvöletébe merültek és mindenki megmutatta, milyen cuki volt kiskorában.

„Tudjátok mire hívták fel a figyelmem, hogy ezen a fotón a Berki Krisztián kislányára, Natasára hasonlítok" – mondta Szandi, vendégei pedig egyetértettek vele.

Varga Izabella akár 10 évet is letagadhatna - 43 éves lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-akar-10-evet-is-letagadhatna-szuletesnapjan.htmlA Barátok közt sztárja április 4-én ünnepli 43. születésnapját. A színésznő az elmúlt időszakban annyit fiataladott, hogy simán letagadhatna egy évtizedet a korából. TV + Sztárok--Kiderült, Tóth Gabi szerint kié hazánk legjobb hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20160404-toth-gabi-enekesno-elarulta-szerinte-kie-magyarorszag-top-hangja.htmlAz énekesnő letette a voksát, mégpedig nem is akárki mellett. TV + Sztárok--Chris Hemsworth szexi hangján szavalja Rihanna nótájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160404-chris-hemsworth-szexi-hangjan-szavalja-rihanna-work-cimu-szamat.htmlA színész nem kisebb dologra vállalkozott, mint hogy felolvassa Rihanna Work című dalának szövegét, ráadásul jól. TV + Sztárok--Chippendale-ként kereste a kenyerét Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-chippendale-kereste-a-kenyeret-farm-sanya.htmlEmlékezetes, hogy vetkőzéssel ünnepelte a múlt heti párbajgyőztest, Sanya. Nos, kiderült, ez nagyon is testhezálló számára. TV + SztárokOrigoLaura távozott a Farmról - A párbajt Sanya nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-kiesett-a-parbajon.htmlLezajlott a Farm második párbaja. Bejött, amit Laura szeretett volna, Sanya kihívta, "kivitte és kinthagyta". TV + Sztárok--Az új Pamela Anderson? Radics Gigi Baywatch-lányosan futhttp://www.life.hu/sztarok/20160403-radics-gigi-baywatch-lanyosan-fut.htmlRadiccs Giginek jó dolga van. Nem csak csodás helyen lehet, de gyönyörűen is néz ki.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.