Kiderült, Tóth Gabi szerint kié hazánk legjobb hangja

Tóth Gabi top Magyarorszg hang Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő letette a voksát, mégpedig nem is akárki mellett.

Tóth Gabi testvére, Vera éppen 12 éve nyerte meg a Megasztár első szériáját, és hangjával azóta is bárkit levesz a lábáról. Az énekesnőt nem sokkal később húga is követte a Megasztár színpadán és bár ő nem lett győztes, a karrierje azóta is töretlen. Gabi most kedves sorokkal emlékezett testvére győzelmére.

Forrás:facebook/Tóth Vera

„12 éve, ezen a napon nyerte meg Testvérem a Megasztárt! Rohan az idő! Büszke vagyok rá, hogy azóta is Magyarország top hangja!" - írta Gabi.

Vajna Timi még búvárruhában is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-vajna-timi-andy-vajna-felesege-meg-buvarruhaban-is-szexistenno.htmlAndy Vajna felesége Amerikában élvezi az óceán hűs habjait és úgy tűnik, a búvárkodás teljesen magával ragadta. TV + Sztárok--Szörényi Levente: "Bródy börtönben volt, az Illés nélküle is színpadra lépett"http://www.life.hu/sztarok/20160404-szorenyi-levente-zenesz-es-enekes-nem-lep-tobbet-szinpadra-az-omegaval.htmlSzörényi egy beszélgetős esten tárta fel a régmúlt történéseit, amelyen pályatársait sem kímélte. TV + SztárokOrigoGesztesi Károlynak Gera Zoltán segít jó útra térnihttp://www.life.hu/sztarok/20160404-gesztesi-karoly-csatlakozott-a-hit-gyulekezetehez-mentora-pedig-gera-zoltan-focista-lett.htmlA színész megtért, és Isten felé fordult. Magyarország egyik legtöbb tagot számláló gyülekezetében pedig nem kell egyedül végigmennie az úton, Gera Zoltán válogatott futballista segíti őt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huModellnek készül Galambos Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-modellnek-keszul-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-lanya.htmlLajcsi lánya iránt neves divatcégek érdeklődnek, ám a zenésznek ezzel kapcsolatban félelmei vannak, attól fél, becsapják Bogit. TV + SztárokOrigoFuldokló fiúcskát mentett ki a vízből Nico Rosberghttp://www.life.hu/sztarok/20160402-fuldoklo-fiucskat-mentett-ki-a-vizbol-nico-rosberg-a-mercedes-forma-1-es-csapatanak-nemet.htmlNico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es csapatának német versenyzője megmentette egy ötéves kisfiú életét - irja a Bild. TV + Sztárok--Elszabadult a pokol a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-a-farmon-a-jatekosok-osszevesztek-mit-vegyenek-a-penzukon.htmlTöbb milliót kaptak a farmerek Szilveszter gazdától, és listákat azokról a termékekről, amiket megvásárolhatnak a rendelkezésükre álló keretből. Eleinte ésszerűen állították össze a bevásárló listát, de egy idő után elszabadult a bőség zavara és az eltérő igények miatt elszabadult a pokol. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.