Varga Izabella akár 10 évet is letagadhatna - 43 éves lett a színésznő

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu -
Varga Izabella Barátok közt sztár RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja április 4-én ünnepli 43. születésnapját. A színésznő az elmúlt időszakban annyit fiataladott, hogy simán letagadhatna egy évtizedet a korából.

Varga Izabellán nem fognak az évek, a színésznő az életmódváltásnak és az edzéseknek köszönhetően remek formában van, így el sem hisszük, hogy a 40-en felüli hölgyek táborát erősíti.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

„Ahhoz, hogy ilyen alakom legyen, elsősorban a szokásaimon és az étrendemen változtattam. Például kihagyom a vacsorát. Eddig is 80 százalékban a paleo étrendet követtem, de most 99 százaléknál tartok. Nem vagyok fanatikus, ha egy vendégségben pizzát raknak az orrom elé, akkor nem szólok, természetesen egy szeletet megeszek. De otthon más a helyzet: 9 éve nem eszem cukrot, csak zöldséget, gyümölcsöt, húst fogyasztok" - mesélte régebben a Life.hu-nak a színésznő, akinek ezúton kívánunk boldog születésnapot.

Vajna Timi még búvárruhában is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-vajna-timi-andy-vajna-felesege-meg-buvarruhaban-is-szexistenno.htmlAndy Vajna felesége Amerikában élvezi az óceán hűs habjait és úgy tűnik, a búvárkodás teljesen magával ragadta. TV + Sztárok--Farm Laura ajánlatot tett Sanyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-ajanlatot-tett-sanyanak.htmlAhogy megírtuk, nagy gondban van Laura, hiszen amennyiben feladja a játékot, helyére Danit viszi vissza produkcó. Ezt pedig a Farm közössége nagyon nem akarja. A szőke lány minden meggyőző képességét bevetette, hogy Sanya őt vigye ki párbajra. TV + Sztárok--Elszabadult a pokol a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-a-farmon-a-jatekosok-osszevesztek-mit-vegyenek-a-penzukon.htmlTöbb milliót kaptak a farmerek Szilveszter gazdától, és listákat azokról a termékekről, amiket megvásárolhatnak a rendelkezésükre álló keretből. Eleinte ésszerűen állították össze a bevásárló listát, de egy idő után elszabadult a bőség zavara és az eltérő igények miatt elszabadult a pokol. TV + SztárokLaura távozott a Farmról - A párbajt Sanya nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160402-farm-laura-kiesett-a-parbajon.htmlLezajlott a Farm második párbaja. Bejött, amit Laura szeretett volna, Sanya kihívta, "kivitte és kinthagyta". TV + Sztárok--Meztelenül kószált a vadonban egy reality kedvéért Peter Dinklagehttp://www.life.hu/sztarok/20160404-peter-dinklage-a-tronok-harca-sztarja-meztelenul-koszalt-a-vadonban-egy-reality-kedveert.htmlA Trónok harca sztárja nem mindennapi feladatra vállakozott a Saturday Night Live kedvéért: meztelenül vágott neki egy túrának a vadonban Leslie Jones színésznővel. TV + Sztárok--Gesztesi Károlynak Gera Zoltán segít jó útra térnihttp://www.life.hu/sztarok/20160404-gesztesi-karoly-csatlakozott-a-hit-gyulekezetehez-mentora-pedig-gera-zoltan-focista-lett.htmlA színész megtért, és Isten felé fordult. Magyarország egyik legtöbb tagot számláló gyülekezetében pedig nem kell egyedül végigmennie az úton, Gera Zoltán válogatott futballista segíti őt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.