Nem is gondolnád, mivel keres milliókat Kim Kardashian

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian Kanye West Ebay ruha árulás fizetés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki azt gondolná, hogy a popókirálynő naphosszat csak szelfizik, nagyon is téved! Kim Kardashian állítólag egy egészen hétköznapi módszerrel keres milliókat. 

Annak ellenére, hogy Kim Kardashian - aki annak idején az édesanyja által kiszivárogtatott pornó videójának köszönhetően lett ismert - imád költekezni, vagyona pedig ahelyett hogy megcsappanna, egyre csak növekszik. Most pedig az is kiderült, hogy állítólag egy nagyon is hétköznapi módszerrel keres milliókat a popókirálynő.

Te szívesen bújnál Kim Kardashian ruháiba? Forrás: Northfoto

A celebmamihoz közeli források ugyanis elárulták, hogy Kim az Ebay-en teszi pénzzé megunt dizájner ruháit, melyekért nem restell tetemes összegeket kérni. Ezzel pedig évente nagyjából 190 ezer dollárt, azaz közel 50 millió forintot keres. A kérdésünk már csak az, hogy milyen nők vásárolnak az enyhén szólva is ízlésficamos Kim Kardashiantől?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.