Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-ról

Beyonce világsztár 5 dolog énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle.

A család

Azt se felejtsük el, hogy Beyoncé már anyaszerepben tündököl, és bár a kis Ivy már négyéves, az énekesnő a mai napig meglepő őszinteséggel beszél a szülésről.

"Fájdalom egyáltalán nem kellemes, de enélkül nem tudtam volna a kezembe venni a kislányomat!"

Forrás: AFP/Michael Buckner

Sokan nem tudják, de hosszú út vezetett odáig, míg Beyoncé első gyermeke a világra jött. Egy évvel a kis Ivy Blue születése előtt ugyanis egyszer már várandós volt, de az énekesnő végül elvetélt.

„Hallottam a szívhangját, ami minden zenénél csodálatosabb volt a füleimnek. Már neveken gondolkodtam, babaruhákat néztegettem, és elképzeltem, hogyan fog kinézni az első gyermekem. Aztán egy hét múlva visszamentem ultrahangra, és akkor már nem volt szívhang" - mesélte Beyoncé.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Imátja a filléres ruhákat

Az énekesnő nem sokszor teheti meg, hogy maga szerezze be a kedvenc ruhadarabjait, ám ha mégis bevásárlókörútra indul, sohasem hagyja ki a kedvenc boltját: a Topshopot. "Amikor belépek úgy érzem magam, mint egy tinédzser. Mára már hagyománnyá vált, hogy ha Londonban vagyok, akkor irány a Tophsop!" - mesélte el egy interjúban.

Forrás: giphy.com

A tánc

Az énekesnő imád táncolni, és szinte minden klipjében megcsillogtatja a tánctudását, ami mögött bizony kemény munka van, mutatja ezt az is, hogy Beyoncé táncpróbái hajnali 5-kor kezdődnek.

Forrás: AFP

Szerelem

2008-ban házasodott össze a rapper Jay-Z-vel. Bár sokak szerint csak látszólag tűnik békésnek és harmonikusnak a sztárpár házassága, mivel állítólag már nem is alszanak együtt új otthonukban.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Apja sötét múltja

Tudtad, hogy Beyoncénak van egy öccse? A hatéves kisfiú, Nixon, az énekesnő apjának egy korábbi afférjából született, végül ez volt az oka annak, hogy a Beyoncé szülei a válás mellett döntöttek. A kisfiú Matthew Knowles és egykori szeretője, Alexsandra Wright gyermeke. A nő azt mondta, hogy Matthew úgy tervezte, hogy a picit majd Beyoncé és Jay-Z neveli fel, még azelőtt, hogy megszületett volna saját kislányuk, Blue Ivy.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.