Dukai Regina lefújta - Graffitis festékszórót ragadott a modell

Fotó: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
Johnny K. Palmer Dukai Regina festék Mexikó graffiti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Festékszórót ragadott Dukai Regina és Johnny K. Palmer, akik a szokványos tűzfal helyett egy udvaron tették próbára, hogy „ki a nagyobb Picasso".

A két zöldfülű graffitist maximálisan megihlette a Mexikót idéző hely szelleme, akik ráadásként még zenei kíséretet is kaptak, és így a környezetből inspirálódva készítették el a hatalmas vászonra rajzaikat.

Fotó: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Volt egy időszak, amikor kilenc hónapig Kaliforniában éltem, és az ottani barátaim között több mexikói származású is volt, akikhez a mai napig visszajárok" – kezdte Johnny K. Palmer. „Ezek a srácok iszonyatosan jó fejek, lazák és ugyanolyan életszeretőek, mint mi jamaikaiak. Imádom a kajáikat is, ha kint vagyok, sokszor ülünk be együtt autentikus helyekre enni, és ha valamit elmegyünk megünnepelni, - bár én alapvetően ritkán iszom alkoholt, - akkor nem hiányozhatnak a tequilás koktélok" – tette hozzá az énekes, aki a vásznon is azt a hangulatot igyekezett megjeleníteni, amit számára Mexikó is sugall.

Fotó: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Régóta vágytam már rá, hogy kipróbáljam a graffitizést, mindig is csodálattal nézem ezeket a kifejező falrajzokat" – kezdte Dukai Regina. „Fontos, ha valaki belekezd, akkor azt kulturáltan csinálja, mert az öncélú firkálgatásnak nincs túl sok értelme. Ez a kicsit vagányabb stílus egyébként nagyon is közel áll hozzám, többször voltam már olyan gördeszkás, rapzenei eseményen, ahol nagyon profi grafikákkal is lehetett találkozni" – tette hozzá lelkesen Regi, aki azt is bevallotta, hogy bizony nem is volt olyan egyszerű a dolga, mint ahogy ő azt elsőre gondolta, főleg az apróbb vonalakkal gyűlt meg a baja.

A maximális ráhangolódáshoz a helyszínen gypsyROBOT a mai dalok mellett, modern elektronikus zenével kevert tradícionális latin dallamokkal és mexikói pop és hip-hop slágerekkel fokozta a hangulatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.