A Tv2-n tűnik fel Jakupcsek Gabriella

Forrás: TMC -
TV2 Hal a tortán Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt a csatorna gastrorealityjében láthatjuk majd. 

Hal a tortán vendégeként tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gab­riella. A televíziós vacsoratársai Sarka Kata, Kasza Tibor, Lakatos Márk és Kökény Attila lesznek.

Forrás: TMC

"Mindig a legnagyobb szeretettel és folytatólagos kapcsolattal jöttem el korábbi munkahelyemről. A TV2 11 évig volt munkaadóm, amikor Emmát vártam, akkor búcsúztam el tőlük. A mostani felkérést azért vállaltam el, mert olyan társasággal hoztak össze, akiket csak úgy ismertem, hogy korábban riportalanyaim voltak, de valójában civilben soha nem váltottunk egy mondatot sem" - indokolta a Blikknek Jakupcsek a szereplését.

"Kíváncsisággal töltött el a helyzet, hogy olyanokkal legyek egy adásban, akiket nem ismerek. Nagyon jól éreztem magam, remekül szórakoztunk, olyannyira, hogy meg is beszéltük, folytatni fogjuk!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.