Majka ezért volt "pipa" Claudiára és Tillára

TV2 mérges Nagy Duett Tilla Liptai Claudia Majka Grease duett Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappernek tervei voltak Clauval, amit Tilla valósított meg, így hoppon maradt, ez pedig nem esett neki jól.

Majka azzal viccelődött, hogy pipa volt Clau és Tilla közös, Nagy Duettbeli Grease-produkciója miatt, mert korábban ő maga is tervezett egy közös dalt Claudiával, ám ez nem valósult meg.

"Volt arról szó, hogy Caluval együtt elénekeljük a Barbie Girlt, de nem jött össze, és aztán amikor távoztam egy rövid időre és ők megcsinálták a Greaset, akkor én nagyon pipa és irigy voltam" – ecsetelte Majka.

Vajna Timi ismét Banderasszal bandázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-vajna-timi-andy-vajna-felesege-ismet-antonio-banderassal-bandazott.htmlAndy Vajna pazar vacsorát adott, ahol a világsztár és bombázó kedvese is feltűnt, persze volt más impozáns vendég is a lakomán. TV + SztárokOrigoFluor Tomi: "Van az a pénz, amiért bármit elvállalok"http://www.life.hu/sztarok/20160408-fluor-tomi-ezerrel-keszul-a-fesztivalszezonra-rengeteg-ujdonsaggal-keszul-a-wellhello.htmlA Life.hu nagyszájú riportere alaposan kifaggatta a Wellhello egyik frontemberét, aki őszintén beszélt a zenekar jövőbeli terveiről és az új dalok kulisszatitkairól. TV + Sztárok--Daniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián már a piszoárban is szelfizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-a-muveszetek-palotajanak-piszoarjaban-vizeles-kozben-szelfizett.htmlA celeb-blamázs a TV2 sztárjánál a tetőfokára hágott, a macsó ugyanis a Művészetek Palotájában nem a koncertteremben, hanem a WC-ben lőtt egy fotót. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoÚjabb ismert ember szólt be Sarka Katának: Durva mondatok! http://www.life.hu/sztarok/20160407-sarka-katanak-beszoltak-rez-anna-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg-nyilt-level.htmlRéz Anna filozófus egy nyílt levélben fogalmazott meg igen kemény kritikát a sztáranyukával szemben. Kata egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Hujber Ferenc: "Kövér, pattanásos, összenőtt szemöldökű fiú voltam!"http://www.life.hu/sztarok/20160406-hujber-ferenc-oszinten-vallott-a-tinedzser-evekrol-grease-szereplo-interju-a-szinesszel.htmlA 41 éves színész gátlásos kisgyermekként még csak közelébe sem merészkedett a táncparkettnek. Most viszont imádja a színpad csillogó világát, melyről őszintén beszélt egy interjúban. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.