Vasárnap este végre A Nagy Duett! Neked melyik a kedvenc sztárpárod?

Forrás: TV2 -
TV2 A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este újra visszatér a népszerű show-műsor a TV2 képernyőjére, méghozzá nem is akármilyen sztárokkal. Kíváncsiak várjuk, hogy ki ereszti majd ki a legjobban a hangját a színpadon.

Hazánk celebjeinek vicces, vagy éppen profi produkcióját Szulák Andrea, Kasza Tibi és a rádiós fenegyerek, Cooky fogja értékelni, a műsorvezetők pedig Liptai Claudia és Majka lesznek. Kíváncsiak vagyunk, hogy a Life.hu olvasói kinek drukkolnak, így a kép alatt most bátran voksolhatsz: Te kinek szurkolsz a legjobban a ma esti műsorban?

Forrás: TV2

Neked melyik a kedvenc párosod?

Így néz ki most a Vészhelyzet sztárja, Mekhi Phiferhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-igy-nez-ki-most-a-veszhelyzet-sztarja-mekhi-phifer.htmlA színész 2002 és 2008 között volt látható a népszerű kórházsorozatban. Nemrég egy talkshow-ban szerepelt, ahol sokan meglepődtek a külsején. TV + SztárokAFPFarm Vivien: Cintia és Dia már nem sokáig bírja szex nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-farm-cintia-mar-nem-sokaig-birja-szex-nelkul-mondja-farm-vivien.htmlA Farm harmadik kiesője Vivien reméli, hogy a párja megvárta kint, annak ellenére, hogy Sanyával aludt a párbaj előtti éjszakán. Arról is beszélt, hogy Cintia és Dia már nem nagyon bírják testi kapcsolat nélkül. TV + SztárokOrigoSarka Kata dögös fotójától még a férje lélegzete is elállt http://www.life.hu/sztarok/20160410-sarka-kata-dogos-fotojatol-meg-a-ferje-hajdu-peter-lelegzete-is-elallt.html Jól indult az este a Hajdú házaspárnál - legalábbis a kép erre utal, melyet a dögös édesanya osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Így búcsúztatta adásban Várkonyi Andi Azurák Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-igy-bucsuztatta-adasban-varkonyi-andi-azurak-csabat-aki-tavozik-a-tenyekbol.htmlAhogy megírtuk, Azurák Csaba április 8-án utoljára vezette a Tényeket. Kolléganője, Várkonyi Andrea meghatódva búcsúztatta. TV + SztárokOrigoElképesztően kínos helyzet a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-kulcsar-edinarol-leszakadt-a-nadrag-a-hal-a-tortanban.htmlA Hal a tortánban a vacsorát aerobikkal vezették le a vendégek Schobert Norbinál. Kulcsár Edina azonban megfeledkezett arról: nem edzős cuccban van. Egy mélyebb guggolást már nem bírt a nadrágja, és szétrepedt. TV + SztárokOrigoMég titok, hogy tér vissza a Barátok köztbe Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160409-meg-titok-hogy-ter-vissza-a-baratok-koztbe-kiss-ramona.htmlHosszú ideig külföldön tartózkodott Kiss Ramóna. A színésznő szünetet kért a Barátok kjözt produkciótól, így a friss anyuka, zsófi, egy időre eltűnt a nézők szeme elől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.