Ian Somerhalder: "Még egy évad, és vége a Vámpírnaplóknak!"

Forrás: CW -
Vámpírnaplók sorozat színész Ian Somerhalder évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcadik évad egyben az utolsó is lesz - jelentette be az egyik főszereplő a hétvégén. A rajongók már most rettentően csalódottak.

Még egy évad, és vége" - közölte a rajongókkal Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók színésze a WalkerStalkerCon rendezvényen, Nashville-ben. A lapok megkeresték a CW szóvivőjét is, aki szerint még nincs döntés a tévétársaság részéről, de valószínűleg nem lesz több évad - írja a Midlothianmirror.

Forrás: CW

Pár nappal korábban egy másik karakter, Kat Graham jelezte, hogy a nyolcadik neki a nyolcadik lesz az utolsó évadja, Nina Dobrev pedig már korábban lelépett, így valószínű, hogy tényleg nem folytatja a CW.

Jim Carrey a világ legjobb vendége - Elképesztő borravalót hagyotthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-jim-carrey-tobb-szaz-dollar-borravalot-adott-a-pincer-nagyobb-meglepodott.htmlA hollywoodi színész igazán nagyvonalúnak bizonyult pár nappal ezelőtt, amikor több száz dollár borravalóval jutalmazta meg az őt kiszolgáló pincért. TV + Sztárok--Lovasi András felesége, Földes Eszter gyönyörű szép kismama lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160411-foldes-eszter-szineszno-lovasi-andras-felesege-gyonyoru-kismama-lenne.htmlA gyönyörű színésznő, aki boldog házasságban él Lovasi Andrással, megmutatta terhespocakját. TV + Sztárok--Már Liam Neeson sem a régi: nagyon megöregedett az egykori szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-liam-neeson-szinesz-nagyon-megoregedett-nagypapa-kulsovel-fotoztak.htmlLegutóbb azon hüledeztünk, hogy mennyire eljárt az idő Antonio Banderas felett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre nagypapakülsővel. TV + Sztárok--Ők a Nagy Duett első kiesői: Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20160410-ok-a-nagy-duett-elso-kiesoi-cinthya-dictatornak-es-varga-viktornak-tavoznia-kellett.htmlA sztárokat megénekeltető műsorban a rengeteg hamis hang közül megvan, kik azok, akiket nem szeretnének többet hallani a nézők. Egyetértünk. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Vészhelyzet sztárja, Mekhi Phiferhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-igy-nez-ki-most-a-veszhelyzet-sztarja-mekhi-phifer.htmlA színész 2002 és 2008 között volt látható a népszerű kórházsorozatban. Nemrég egy talkshow-ban szerepelt, ahol sokan meglepődtek a külsején. TV + SztárokAFPBerki Krisztián fergeteges volt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-berki-krisztian-fergeteges-volt-a-nagy-duettben.htmlA macsó produkciójára nagyon kíváncsiak voltunk, nos, ennél ripacsabb Dzsingisz kánt még biztos nem láttunk, de a rogyasztós koreográfiát jól tolta Krisztián. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.