"Ez a műsor gyalázatos, színvonaltalan, botrányos" - Kiakadtak a nézők a Nagy Duettre

Forrás: Facebook/Nagy Duett -
TV2 Cinthya Dictator Nagy Duett színvonaltalan Kulcsár Edina Varga Viktor kiakadás néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a sztárokat megénekeltető műsornak nem sikerült hoznia az elvárt színvonalat, a nézők ugyanis nagyon nehezen viselték a hamis hangokat és a néhol már paródiát idéző koreográfiát.

Sokak szerint teljesen jogos, hogy Cinthya Dictator és Varga Viktor távozott a nagy Duettből, ám van, aki védi őket, mondván: sokkal jobb produkciót senki nem állított színpadra. Igaz, Kulcsár Edina és Hevesi Tamás kettőse csempészett némi színvonalat a showba, de a nézők szerint a műsor nem hozta az elvárt minőséget: „Nagyon vártam már a Nagy Duett műsort, visszaemlékezve a csatorna általi színvonalas műsorokra, amiket eddig láttunkm, Sztárban sztár, stb. Ez a műsor gyalázatos, színvonaltalan, botrányos. Hamis hangokat kell hallgatnia a nézőknek, ahelyett, hogy jól szórakoznának. Lesüllyedt az Édes élet színvonalára" – írta egy hölgy.

Forrás: Facebook/Nagy Duett

Volt, olyan is aki a zsűrit hibáztatta, ugyanis sokan, úgy vélik Berkiék túl lettek pontozva: „Véleményem szerint hiba volt a zsűritől, hogy ennyire látványosan túlpontozta a Fésűs-Berki párost! Ennyire nem kellene hülyének nézni az embereket!" Sokan egyetértettek abban, hogy jogos az első páros kiesése: „Nem kár értük borzalmasak voltak, nem Viktor, hanem a csaj egyszerűen szörnyű". Nos csak reménykedni tudunk, hogy az énekelni próbáló sztárok jövő hétre összeszedik magukat és pár tiszta hanggal is megajándékoznak minket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.