Új lakók érkeznek a Farmra - Sanya kiborult

Forrás: RTL Klub -
disznó fitneszterem farm Szilveszter gazda állatok Farm Sanya RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a Farm-fitnesznek, hiszen a Sanya által kialakított finteszterembe költöznek majd a Farm új jövevényei.

Vivi kiesését követően hat új lakó érkezik a Farmra: Szilveszter gazda öt szopós kismalaccal és egy hatalmas kan disznóval lepi meg a játékosokat. Az új jövevények miatt helycserére lesz szükség az állatok lakhelyében: a kecskéknek és a szamárnak a csűrben alakítanak ki új helyet. Heni ironikusan meg is jegyzi, hogy „nahát, lebontják a fitnesztermet." De hogy Sanya miként reagál arra, hogy el kell bontani a „nagy művét", az kiderül az RTL Klub valóságshow-jának hétfő esti adásából.

Forrás: RTL Klub
Freddie: "Tele volt a gatya"http://www.life.hu/sztarok/20160411-freddie-enekes-aki-hazankat-kepviseli-az-eurovizios-dalfesztivalon-felt-elete-elso-repuloutjan.htmlAz énekes életében először ült repülőre és be kellett látnia: a félelem ott motoszkált a fejében. TV + Sztárok--Gönczi Gábor a Tényekről: "Újra az iskolapadban érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20160411-gonczi-gabor-a-tv2-musorvezetoje-ujra-az-iskolapadban-erzi-magat.htmlA műsorvezetőt hamarosan a Tények műsorvezetőjeként láthatjuk. Gönczinek majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye. TV + Sztárok--Varga Viktor: "Ez vagyok, egy félmeztelen barom"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-fotoslany-a-kiborult-a-tv2-nagy-duettbol-valo-kieses-utan.htmlA sztárpárok duettversenyéből első körben távozó fotósban és Varga Viktorban tragikus érzéseket keltett a vasárnapi műsor végkifejlete. TV + Sztárok--Dukai Regina lefújta - Graffitis festékszórót ragadott a modell http://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-es-johnny-k-palmer-graffitis-festekszorot-ragadtak-es-alkottak.htmlFestékszórót ragadott Dukai Regina és Johnny K. Palmer, akik a szokványos tűzfal helyett egy udvaron tették próbára, hogy „ki a nagyobb Picasso". TV + Sztárok--Ki gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoMár Liam Neeson sem a régi: nagyon megöregedett az egykori szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-liam-neeson-szinesz-nagyon-megoregedett-nagypapa-kulsovel-fotoztak.htmlLegutóbb azon hüledeztünk, hogy mennyire eljárt az idő Antonio Banderas felett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre nagypapakülsővel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.