Állkapcson vágták a színpadon Debreczeni Zitát

Forrás: Facebook/A Nagy Duett -
színpad TV2 A Nagy Duett Biga produkció sérülés Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 vasárnap esti szórakoztató műsorában a modellből lett fotós is dalra fakad, ám az első produkció máris olyan helyzet elé állította, amire nem számított. 

Egy profi sem viselkedhetett volna másként, mint Zita, aki még meg is sérült a színpadon, de fájdalmából semmit sem mutatott. A fotós és partnere egy Republic slágerrel rázták fel egymást, és a közönséget, a fájdalmas baleset is a produkció alatt történt.

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Biga állkapcson vágott a bőrkabát kapcsával. Nagyon fájt, lüktetett az egész. Akkor történt, amikor lóbálta a bőrdzsekit, ekkor talált el! Meg is lepődtem, hogy nincs nyoma, mert nagyon nagyot csattant” - mondta Zita a Blikknek, aki fájdalmából mit sem mutatott.

Dukai Regina lefújta - Graffitis festékszórót ragadott a modell http://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-es-johnny-k-palmer-graffitis-festekszorot-ragadtak-es-alkottak.htmlFestékszórót ragadott Dukai Regina és Johnny K. Palmer, akik a szokványos tűzfal helyett egy udvaron tették próbára, hogy „ki a nagyobb Picasso". TV + Sztárok--Ők a Nagy Duett első kiesői: Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20160410-ok-a-nagy-duett-elso-kiesoi-cinthya-dictatornak-es-varga-viktornak-tavoznia-kellett.htmlA sztárokat megénekeltető műsorban a rengeteg hamis hang közül megvan, kik azok, akiket nem szeretnének többet hallani a nézők. Egyetértünk. TV + SztárokOrigo"Üdvözlet a kasztrált férfiak között" - Schobert Norbi túltett Hajdú Péteren ishttp://www.life.hu/sztarok/20160410-schobert-norbi-keresztes-ildikoval-a-nagy-duettben-tultett-hajdu-peteren-is.htmlSchobert Norbiinak sikerült túlszárnyalnia a műsorvezető egykori produkcióját a Nagy Duettben, ráadásul egy technikai baki is nehezítette az a fitneszguru és Keresztes Ildikó előadását. TV + SztárokOrigoKi gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Keleti Andi összefeküdt Peter Sramekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-keleti-andi-osszefekudt-peter-sramekkel-a-nagy-duettben.htmlA gyönyörű táncosnő egy franciaágyban évelődött Peterrel és egészen jól dalolásztak együtt. TV + SztárokOrigoFarm: Norbi leborotválta Brigit - Ilyen egy kanos macsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-az-rtl-klub-farm-musoraban-farm-norbi-rendbe-tette-farm-brigit-es-leborotvalta.htmlAz izmos macsó megmutatta, milyen, amikor egy nő minden porcikájáról gondoskodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.