Gönczi Gábor a Tényekről: "Újra az iskolapadban érzem magam"

iskolapad izgalom Gönczi Gábor munkahely TV2 műsorvezető Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt hamarosan a Tények műsorvezetőjeként láthatjuk. Gönczinek majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye.

Gönczi Gábor, ahogy a zenélésben, úgy az élet más területein is szükségét érzi a folyamatos megújulásnak, és amilyen izgalommal várják a diákok az első iskolanapot, ő ugyanolyan lelkesedéssel áll a híradózás elé.

„Újra előjött belőlem annak az izgalma, hogy új dolgok várnak rám. Szeretek megújulni, ez a munkámban eddig nem tudott kiteljesedni, ezért is izgalmas ami vár rám" – magyarázta Gábor, aki még nem dolgozott híradóban, ezért van mit tanulnia.

„A technikát kell megszokni, minden mozog körülöttem a stúdióban" – tette hozzá a műsorvezető.

Budapesten bulizott a Szex és New York Mr. Bigje!http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-szex-es-new-york-sztarja-mr-big-budapesten-bulizott.htmlA Szex és New York szívtiprója igencsak meglepte a magyar nőket! Váratlanul felbukkant az Iz­raeli Nagykövetségen, ahol Moran Atias színésznő születésnapját ünnepelték. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott az udvarlástólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-ordog-nori-a-tv2-kismenok-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-udvarlastol.htmlA Kismenőkben Bánki Beni egy bájos, incselkedős slammel lepte meg Ördög Nórit, aki bevallotta, zavarba jött az udvarlástól, majd meg is könnyezte a fiatal srác tehetségét. TV + Sztárok--Bódi Sylvi lenge szerelésben születésnapozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-bodi-sylvi-modell-lenge-szerelesben-szuletesnapozott.htmlA gyönyörű modell éppen a Költészet Napján ünnepli a születésnapját, ám ő nem verssel, hanem egy szexi fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Állkapcson vágták a színpadon Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-debreczeni-zitat-biga-allkapcson-vagta-a-nagy-duett-szinpadan-mikozben-enekeltek-a-republik-jo.htmlA TV2 vasárnap esti szórakoztató műsorában a modellből lett fotós is dalra fakad, ám az első produkció máris olyan helyzet elé állította, amire nem számított. TV + SztárokOrigoDukai Regina lefújta - Graffitis festékszórót ragadott a modell http://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-es-johnny-k-palmer-graffitis-festekszorot-ragadtak-es-alkottak.htmlFestékszórót ragadott Dukai Regina és Johnny K. Palmer, akik a szokványos tűzfal helyett egy udvaron tették próbára, hogy „ki a nagyobb Picasso". TV + Sztárok--Így néz ki most a Vészhelyzet sztárja, Mekhi Phiferhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-igy-nez-ki-most-a-veszhelyzet-sztarja-mekhi-phifer.htmlA színész 2002 és 2008 között volt látható a népszerű kórházsorozatban. Nemrég egy talkshow-ban szerepelt, ahol sokan meglepődtek a külsején. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.