Botrány a Hal a tortánban! Jakupcsek Gabi jóformán visszaküldte a felszolgált ételt

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Lakatos Márk Kasza Tibor Kasza Tibi Jakupcsek Gabriella Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt.

"Ez egy ilyen csillámkacsa lesz" - vetítette előre Márk, mikor megkapta a ribis műkörmökkel tarkított dominakesztyűjét a kacsasütéshez.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kasza Tibi persze szkeptikus volt: "Ha összeengednek két gyakorló ripacsot, az mindig veszélyes. Ők nagyon keményen fogják tolni a show-t" - merengett a zenész, és igaza is lett. A buli már a konyhában elkezdődött, Márk pedig 4 pontot kapott a sztárszakácstól.

Lakatos Márk stylist énje persze előretört, először Katára koncentrált, hogy kicsípi-e magát, miben érkezik az otthonába. A többieket is alaposan megfigyelte. Ezután a vendégek szétverték a berendezést, majd két csodás rózsa is előkerült a tarkabarka csacsiból. Kata az előnyösebbik profilja miatt elsőként választott helyet, Kasza Tibinek pedig csak annyi volt biztos, hogy a Life.hu sztárszerzőjével szemben szeretne helyet foglalni.

Tom Cruise-t látja férjében Sarka Kata

"Péternek szoborszépségű lába van! Mindenképpen Tom Cruise-hoz hasonlítanám, szerintem nagyon hasonlóak" - mondta Kata. Ezen az asztalvendégek kiakadtak, Lakatos Márk pedig kifejtette, hogy a szerelem mindenkit megszépít.

Ezután Márk a saját kolbászát tálalta fel vendégeinek.

Tibi finnyás fiú, és ez nagyon meglepte Márkot. Az viszont még sokkolóbb volt számára, hogy Jakupcsek Gabi szinte visszaküldte az egyben sült kacsáját, mondván, nem eszik olyan állatot, ami egyben van. Végül egy szelettel megelégedett, és elpusztította.

Kasza Tibi persze nem tudta megállni, hogy a házigazda elől elvigye a show-t, igyekezett jó hangulatot csinálni, ami hol sikerült, hol nem.

Új lakók érkeznek a Farmra - Sanya kiborulthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-az-rtl-klub-farm-cimu-musoraba-uj-lakok-erkeznek-ezert-a-fitnesz-teremnek-annyi.htmlVége a Farm-fitnesznek, hiszen a Sanya által kialakított finteszterembe költöznek majd a Farm új jövevényei. TV + Sztárok--Új lakók érkeznek a Farmra - Sanya kiborulthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-az-rtl-klub-farm-cimu-musoraba-uj-lakok-erkeznek-ezert-a-fitnesz-teremnek-annyi.htmlVége a Farm-fitnesznek, hiszen a Sanya által kialakított finteszterembe költöznek majd a Farm új jövevényei. TV + Sztárok--Marosbogát után, egy spanglifánk várja Snoop Doggothttp://www.life.hu/sztarok/20160411-marosbogat-utan-egy-spanglifank-varja-snoop-doggot.htmlSnoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal. TV + Sztárok--Remekül néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20160411-remekul-all-a-kor-az-56-eves-jamie-lee-curtisnek.htmlA hatvanhoz közeledő színésznő, Jamie Lee Curtis még mindig elképesztően fest. Vajon hogy csinálja? TV + Sztárok--Ian Somerhalder: "Még egy évad, és vége a Vámpírnaplóknak!" http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-nyolcadik-evad-az-utolso-lesz-vampirnaplok-az-egyik-foszereplo-jelentette-be.htmlA nyolcadik évad egyben az utolsó is lesz - jelentette be az egyik főszereplő a hétvégén. A rajongók már most rettentően csalódottak. TV + Sztárok--Havas Henrik keményen beszólt Gönczi Gábornak - Durva mondatok! http://www.life.hu/sztarok/20160411-havas-henrik-nem-rejtette-veka-ala-a-velemenyet-gonczi-gabor-reagalt-az-ugyben.htmlA műsorvezetőt hamarosan a Tények egyik híradósaként láthatjuk, ehhez pedig Havas Henriknek is volt egy-két szava. Persze a válasz nem váratott sokáig magára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.