Keresztes Ildikó kikérte magának a negatív kommenteket

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
negatív TV2 komment Nagy Duett Keresztes Ildikó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Nagy Duett után kapott rosszindulatú megjegyzésekre reagált.

Keresztes Ildikó és Schobert Norbi duettje kapott hideget-meleget a show után, pedig nem ők hibáztak, hanem egy technikai malőr rontott a produkciójukon.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nagyon szépen köszönjük a szavazatokat, és hogy minket választottatok. Sajnos a mikrofonrecsegés sokat rontott a produkción, de erről mi nem tehetünk. Bevallom őszintén én dal közben nem is tudtam figyelni, csak annyi tűnt fel, hogy valahogy nem úgy szól, ahogy kéne. Biztos a rám betonozott kütyüvel lehetett baj, de mivel nem vettük észre, nem volt mit csinálni. Ígérem, jövő héten jobban figyelünk. És kérek mindenkit aki erre látogat, tartózkodjon az epés megjegyzésektől, mert ez szórakoztató show, és minden amatőr megpróbálja kihozni magából a maximumot. Pont van elég baj a világban, nem kell még itt is harcolni...Szóval jó szórakozást továbbra is és szép hetet mindenkinek" - írta közösségi oldalán Ildikó.

Magyarországon szeretne meghalni Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/sztarok/20160412-gabor-zsazsa-utolso-kivansaga-hogy-magyarorszagon-szeretne-meghalni.htmlA Golden Globe-díjas magyar színésznőnek ez az utolsó kívánsága. Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan. TV + Sztárok--Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?http://www.life.hu/sztarok/20160412-jennifer-lawrence-ilyen-reszegen.htmlSokan a természetessége és közvetlensége miatt imádják Jennifer Lawrencet. A színésznő legutóbbi interjúja közben sem hazudtolta meg magát.TV + Sztárok--Ian Somerhalder: "Még egy évad, és vége a Vámpírnaplóknak!" http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-nyolcadik-evad-az-utolso-lesz-vampirnaplok-az-egyik-foszereplo-jelentette-be.htmlA nyolcadik évad egyben az utolsó is lesz - jelentette be az egyik főszereplő a hétvégén. A rajongók már most rettentően csalódottak. TV + Sztárok--Tom Cruise-t látja férjben Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160411-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-elarulta-szerint-ferje-hajdu-peter-kikopott-tom-cruise.htmlA modell szerint szoborszépségű lába van Hajdú Péternek, sőt hasonlóságot is lát Péter és Tom Cruise között. TV + SztárokOrigoFreddie: "Tele volt a gatya"http://www.life.hu/sztarok/20160411-freddie-enekes-aki-hazankat-kepviseli-az-eurovizios-dalfesztivalon-felt-elete-elso-repuloutjan.htmlAz énekes életében először ült repülőre és be kellett látnia: a félelem ott motoszkált a fejében. TV + Sztárok--Gönczi Gábor a Tényekről: "Újra az iskolapadban érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20160411-gonczi-gabor-a-tv2-musorvezetoje-ujra-az-iskolapadban-erzi-magat.htmlA műsorvezetőt hamarosan a Tények műsorvezetőjeként láthatjuk. Gönczinek majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.