Így tartja formában magát Wolf Kati!

bomba vékony egészség tökéletes alak sport Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes családanya elárulta, mitől van mindig bombaformában és mitől nádszálvékony.

„A genetika biztos sokat számít, sportolok és figyelek arra mit fogyasztok, mindent mértékkel abban hiszek" – mondta Kati.

Magyarországon szeretne meghalni Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/sztarok/20160412-gabor-zsazsa-utolso-kivansaga-hogy-magyarorszagon-szeretne-meghalni.htmlA Golden Globe-díjas magyar színésznőnek ez az utolsó kívánsága. Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan. TV + Sztárok--Botrány a Hal a tortánban! Jakupcsek Gabi jóformán visszaküldte a felszolgált ételthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-lakatos-mark-kovacs-lazar-jakupcsek-gabi-kasza-tibi-sarka-kata-hal-a-trtan.htmlJakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt. TV + Sztárok--Marosbogát után, egy spanglifánk várja Snoop Doggothttp://www.life.hu/sztarok/20160411-marosbogat-utan-egy-spanglifank-varja-snoop-doggot.htmlSnoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal. TV + Sztárok--Tom Cruise-t látja férjben Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160411-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-elarulta-szerint-ferje-hajdu-peter-kikopott-tom-cruise.htmlA modell szerint szoborszépségű lába van Hajdú Péternek, sőt hasonlóságot is lát Péter és Tom Cruise között. TV + SztárokOrigoFreddie: "Tele volt a gatya"http://www.life.hu/sztarok/20160411-freddie-enekes-aki-hazankat-kepviseli-az-eurovizios-dalfesztivalon-felt-elete-elso-repuloutjan.htmlAz énekes életében először ült repülőre és be kellett látnia: a félelem ott motoszkált a fejében. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott az udvarlástólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-ordog-nori-a-tv2-kismenok-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-udvarlastol.htmlA Kismenőkben Bánki Beni egy bájos, incselkedős slammel lepte meg Ördög Nórit, aki bevallotta, zavarba jött az udvarlástól, majd meg is könnyezte a fiatal srác tehetségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.