Jennifer Lawrence melltartó nélkül film melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit.

Jennifer Lawrence az egyik új filmjét, a Passengerst népszerűsítette Las Vegasban a CinemaCon nevű rendezvényen, de az igazi látnivaló az volt, amit nem lehetett látni: mégpedig a melltartóját.

Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency

Berki Natasa Zselyke sosem volt még ilyen cuki: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160413-berki-natasa-zselyke-sosem-volt-meg-ilyen-cuki.html"Mi még forgatunk, aminek Natkó örül a legjobban" - posztolta a büszke anya édesen vigyorgó kislányuk újabb portréját, melynek láttán azt is megállapítottuk, hogy hatalmasat nőtt a csemete. TV + SztárokOrigoÉterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoHoppá! Dokumentumfilm készül Rihannárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-film-keszul-rihanna-eleterol.htmlRihanna nem csupán fantasztikus énekesnő, stílusikon, emellett most a filmezésbe is belevág, mivel film készül az eddigi pályafutásáról. TV + Sztárok--Jake Gyllenhaal szerelmes volt Jennifer Anistonbahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-jake-gyllenhaal-szerelmes-volt-jennifer-anistonba.htmlÚgy tűnik, hogy Jennifer Aniston elvarázsolta Jake Gyllenhaalt. A színész nemrég bevallotta, hogy éveken keresztül odavolt a színésznőért. TV + Sztárok--Cameron Diaz őszintén beszélt a Benji Madennel kötött házasságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-cameron-diaz-oszinten-beszelt-a-benji-madennel-kotott-hazassagarol.htmlÚgy tűnik, hogy Cameron Diaz majd kicsattan a boldogságtól, ami azért is lehet, mert közel egy éve rátalált a szerelem Benji Madden személyében, és persze a szakmai sikerek sem kerülték el. Könyvének dedikálása közben mesélt a házasságáról. TV + Sztárok--Jake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.