Kinevezték a Tények új főszerkesztőjét

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Kőhegyi Anna TV2 Tények főszerkesztő Kökény-Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. A szakember közel tíz éve dolgozik a TV2-nél, ezalatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt.

Áprilistól új főszerkesztő irányítja a Tények szerkesztőségét. A pozícióra Kőhegyi Annát nevezték ki, aki közel tíz éve a TV2 munkatársa. A szakember a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett. Először az MTV Ablak című műsorának munkatársa volt, TV2-es pályafutását az Aktív és a Magellán szerkesztőjeként kezdte, majd az Aktív felelős szerkesztője, napjainkig főszerkesztője volt, ahol 15 fős szerkesztőség munkáját irányította.

A Tények stúdiója Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Kőhegyi Annát régóta ismerik a hírigazgatóság munkatársai, rutinos tévés, remek kolléga, aki az elmúlt években már több műsorban bizonyította rátermettségét. Nagyon jó érzés, hogy személyében olyasvalakinek adhatok lehetőséget, aki az álmaiért él és szorgalommal, szakmai alázattal meg is valósítja azokat" – mondta a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.