Sebestyén Balázs kollegáival nosztalgiázott

Forrás: redlemon -
Nagy Sanyi Nyúl Zsuzsa nosztalgia Philip Alex Vadon Jani Morning Show Rákay Philip Class FM Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show műsorvezetői meghívták egykori zenetévés kollégáikat, Lilut, Zsut, Philipet és Alexet. A stúdió így egy csapásra érettségi találkozóra hasonlító időutazássá változott, ahol emlékezetes és vicces sztorik is terítékre kerültek.

Egykori kollégákkal találkozni mindig hatalmas élmény, különösen akkor, ha családias volt a légkör a munkatársak között. Nem volt ez másképp a VIVA, azaz a Z+ egykori sztárjaival - Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival, azaz VJ Vadonnal, Liluval, Rákay Philippel, Nagy Sanyi „Alex"-szel és Nyúl Zsuzsa „Zsuval" - sem, akik szerdán a leghallgatottabb rádió reggeli műsorában jöttek össze egy jó hangulatú múltidézésre.

Forrás: redlemon

Az egykori műsorvezetőket castingok során választották ki a csatornához, és mindannyian kaptak egy-egy VJ nevet. Philip nevetve mesélte, sokáig lobbizott azért, hogy Balázsból VJ Kevin legyen, miközben Nagy Sanyi - aki ma már autós műsorok készítésével foglalkozik – szerint az Alex inkább kutyanév, mégsem tarthatta meg az eredeti keresztnevét, Lilu pedig bevallotta: egykori kollégája azóta is Z+ Balázsként szerepel a telefonjában. A Morning Show nagyágyúja többek között a Táncreakcióban és a VIVA-n jelenleg is nagy sikerrel futó Megállóban ragadta magához a mikrofont. Az 1997-ben még újdonságnak számító Megálló forgatásai során Balázst bizony többször „ki kellett szabadítani" a több ezres közönség közül, és olyan is előfordult, hogy egy szobor tetejéről a tömegbe ugorva köszönt el a nézőktől.

Lilu úgy emlékszik, hogy minden műsorból kivették a szerkesztők, nem találták jónak, és mikor már a kirúgás küszöbén állt, akkor kapta meg utolsó esélyként a Mizujs? című műsort, ami szépen működött.

„Jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre, és az akkori zenetévés közeg erejét jól mutatja, hol tartanak most az egykori Z+-os és VIVA-s dolgozók. Többen ma is aktívan jelen vannak a médiában, sokan azóta is nagyon jó munka- és baráti kapcsolatot ápolnak" – mondta Vadon Jani. „Egymásba értek a sztorik ma reggel, akár négy órán keresztül is tudtuk volna még folytatni a beszélgetést" – tette hozzá a Morning Show sztárja, aki VJ Vadonként vezetett műsort a zenecsatornán.

Éterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoBerki Natasa Zselyke sosem volt még ilyen cuki: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160413-berki-natasa-zselyke-sosem-volt-meg-ilyen-cuki.html"Mi még forgatunk, aminek Natkó örül a legjobban" - posztolta a büszke anya édesen vigyorgó kislányuk újabb portréját, melynek láttán azt is megállapítottuk, hogy hatalmasat nőtt a csemete. TV + SztárokOrigoHugh Grant Meryl Streep helyett is öregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-hugh-grant-szinesz-nagyon-megoregedett-mig-meryl-streep-siman-letagadhat-akar-tobb-evet-is.htmlA két világsztár együtt vette be a vörös szőnyeget legújabb közös filmjük londoni premierjén. TV + Sztárok--Kész nő lett a Trónok harca gyerekszínészéből, Aryából http://www.life.hu/sztarok/20160412-hatalmasat-nott-a-tronok-harcabol-ismert-arya-azaz-maisie-williams.htmlKi gondolta volna még pár éve, hogy a Trónok harcából ismert Arya Stark ennyire gyönyörű nővé cseperedik majd? A költői kérdést Sansa, azaz Sophie Turner is megválasztolta, amikor a sorozat premierjén letapizta kolléganőjét. TV + SztárokRá sem lehet ismerni az egykori szexszimbólumra! Így néz most ki Katherine Heiglhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-katherine-heigl-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlA Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Radics Gigi álomnyaralásáról üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20160413-radics-gigi-enekesno-alomnyaralasarol-uzent-ahol-csodas-foto-keszult-rola.htmlA gyönyörű énekesnő végre kivett egy kis szabadságot és csodás helyen pihent, ahol egzotikus virágokkal megspékelt fotó készült róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.