Megvan a Farm negyedik biztos párbajozója

Forrás: RTL Klub -
Farm Sanya Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, szerda este a negyedik kiválasztás is megtörtént a Farmon.  A legtöbb szavazatot Attila és Sanya kapta, így a heti gazdának, vagyis Briginek közülük kell majd kiválasztani, hogy melyikük menjen biztosan párbajozni.

Bár a játékosok zöme nem nagyon kedveli Attilát, a leghaszontalanabb lakónak fitnesz Sanyát tartják. Így gondolja ezt Brigi is, ugyanis őt küldte párbajozni.

Forrás: RTL Klub

Pusztitó szexhiány a Farmon?! - Cintia: "Felállt a bimbim tőled"http://www.life.hu/sztarok/20160414-pusztito-szexhiany-a-farmon-az-rtl-klub-musoran.htmlMíg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket. Cintia pedig felpörgött. TV + SztárokOrigoŐk a Nagy Duett első kiesői: Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20160410-ok-a-nagy-duett-elso-kiesoi-cinthya-dictatornak-es-varga-viktornak-tavoznia-kellett.htmlA sztárokat megénekeltető műsorban a rengeteg hamis hang közül megvan, kik azok, akiket nem szeretnének többet hallani a nézők. Egyetértünk. TV + SztárokOrigo"Üdvözlet a kasztrált férfiak között" - Schobert Norbi túltett Hajdú Péteren ishttp://www.life.hu/sztarok/20160410-schobert-norbi-keresztes-ildikoval-a-nagy-duettben-tultett-hajdu-peteren-is.htmlSchobert Norbiinak sikerült túlszárnyalnia a műsorvezető egykori produkcióját a Nagy Duettben, ráadásul egy technikai baki is nehezítette az a fitneszguru és Keresztes Ildikó előadását. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.