Gáspár Evelin megmutatta, mit tud a konyhában

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
Bea asszony főzés Gáspár Evelin konyha Hagyjál főzni! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család nőtagjai, pontosabban Evelin és Bea asszony bebizonyították, hogy őket nem lehet lefőzni!

Ugyan Evelin nem mozog olyan otthonosan a konyhában, de szerencséjére Bea asszony mindent tud, amit a főzésről tudni érdemes. Együttműködve sikerült legyőzniük az RTL Klub Hagyjál főzni! című műsorában az ellenfelet.

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Kis pánikkal és nem kevés feszültséggel indult neki Evelin a főzésnek, természetesen egy kis kiabálás sem maradhatott el, de végül nagy meglepetésre sikerült olyan ételt Vajda Pierre elé tenni, amiben nem találhatott kifogást a szigorú ítész. Ezzel megnyerték a győztesnek járó 200 ezer forintot, és a következő adásban is bizonyíthatnak!

Ez a nap képe Vicotria Beckhamről - Hatalmas bikára pattant a hírességhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-victoria-beckham-las-vegas-egyik-ettermeben-pattant-fel-a-bikara-fodraszaval.htmlA focistafeleség belecsapott a Las Vegas-i éjszakába, és egy másik férfival lovagolta meg a hatalmas állatot. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka régóta dédelgetett álma teljesülthttp://www.life.hu/sztarok/20160412-hosszu-katinka-eljutott-san-franciscoba-a-lombard-utcara-amit-gyerekkora-ota-szeretett-volna.htmlHosszú ideig csak távolról, egy képeslapot nézegetve álmodozott arról, hogy egyszer majd eljut San Franciscóba. TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Sarka Katának beszólt Réz Anna"http://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence melleire nem hat a gravitáció http://www.life.hu/sztarok/20160413-jennifer-lawrence-melltarto-nelkul-mutatta-be-uj-filmjet.htmlA színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit. TV + Sztárok--Megvan Paul Walker utódja a Halálos iram legújabb részében http://www.life.hu/sztarok/20160413-paul-walker-halala-utan-uj-szepfiu-jott-scott-eastwood-szerepelni-fog-a-halalos-iramban.htmlA széria producerei leigazolták a nyolcadik részhez Scott Eastwoodot, aki a Kurt Russell által játszott szövetségi ügynök beosztottját fogja alakítani. TV + SztárokAFPAttilát megtámadják a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-farm-attilat-az-rtl-klub-farm-musoraban-megtamadjak-az-allatok.htmlA lelkes farmer, túlzásba viszi a tevékenykedést, ennek pedig nem minden jószág örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.