Jóban Rosszban TV2 sorozat Juhász Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban Elvira nővére elbúcsúzott a TV2 sorozatától. Bár könnyes szemekkel hagyta ott a szappanoperát, távozásának oka jó hír: a színésznő ugyanis várandós.

Juhász Adrienn múlt pénteken forgatta le az utolsó jelenetét, árulta el egy életmódcsatorna mai adásában, mivel

egy kislányt hord a szíve alatt.

Juhász Adrienn Forrás: TV2

"Lélekben készültem az utolsó forgatási napra, hiszen 12. éve megy a sorozat, tényleg a második családom voltak azok az emberek, akikkel együtt dolgoztam. Lélekben elhatároztam, hogy nem fogok elérzékenyülni, mert hiszen nincs miért: egy örömteli esemény miatt búcsúzom, meg nem is örökre. De azért csak sikerült a kollégáknak egy kicsit megríkatniuk" - mesélte.

Forrás:TV2

Szerelme, Csaba karácsonykor kérte meg a kezét, de a a lagzinál most sokkal fontosabb a terhessége. Aggodalomra azonban semmi ok, a rajongók ugyanis nem utoljára láthatták Adriennt a képernyőkön, mivel

a 37 éves színésznő azt tervezi, jövőre már újra kamerák elé áll.

"Szeretnék visszamenni dolgozni, amint a baba, illetve az én lelki és fizikai állapotom engedi, tehát sok mindentől függ. A terv az, hogy amikor körülbelül féléves lesz a gyerek, heti egy-egy napra visszamennék. Biztosan jót fog nekem is tenni, ha kimozdulok, de ezt nem tudom előre" - mondta a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.