Ördög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”

Forrás: TMC -
Kismenők fáradtság forgatás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül.

A felvételek miatt rengeteg a dolga Ördög Nórának, ez egy emberpróbáló időszak, de szerencsésnek érzi magát, hiszen a családja sok terhet levesz a válláról.

Forrás: TMC

“Ha az a háttérország nem lenne olyan biztos, amilyen nekem van, akkor hiába lenne minden siker, minden díj, mert a családom az életem értelme” - árulta el a műsorvezető, akin ennek ellenére egy hosszú nap után eluralkodik a fáradtság.

“Nem szoktam panaszkodni, de mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”

- vallotta be Nóra, aki hozzátette, pontosan tudja, hány óra alvással képes még működni, ám legtöbbször erre szán kevesebb időt. “Az alvás rovására tudok lecsípni időket, mert a gyerekek idejéből nem szeretnék” - mondta a műsorvezető a hot! magazinnak. Hozzátette, nincs a végkimerülés határán, mert a munka őt élteti, de férje figyelmezteti őt, ha vissza kell vennie. "Van, hogy ő úgy látja, hogy ön- és közveszélyes kezdek lenni, akkor pedig leállít” - árulta el Nóra.

Ennek a férfinak a dédnagyapja Matthew McConaughey ikertestvére is lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-ferfi-dednagyapja-matthew-mcconaughey-ikertestvere-is-lehetne.htmlEgy alabamai férfi, Sanders Parker a régi családi fotókat böngészve lelt rá egy érdekes darabra: a képen a dédnagyapja látható, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Matthew McConaughey. TV + Sztárok--Varga Iza: "Ez a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20160414-varga-iza-nehez-idoszakon-megy-keresztul-a-baratok-kozt-miatt-karaktere-balogh-nora-megviseli-a.htmlA színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák. TV + Sztárok--Botrány az RTL Klub műsorában: A Gáspár család otthagyta a forgatásthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-ott-akartak-hagyni-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoranak-forgatasat.htmlGáspár Evelin és Bea asszony megmérettették tudásukat a Hagyjál főzni! című műsorban, de nem indult zökkenőmentesen a felvétel. Úgy érzeték, igazságtalanul bánnak velük, ezért ott akarták hagyni a forgatást. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megmutatta, mit tud a konyhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoraban-bizonyitottak-tudasukat.htmlA család nőtagjai, pontosabban Evelin és Bea asszony bebizonyították, hogy őket nem lehet lefőzni! TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Sarka Katának beszólt Réz Anna"http://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence melleire nem hat a gravitáció http://www.life.hu/sztarok/20160413-jennifer-lawrence-melltarto-nelkul-mutatta-be-uj-filmjet.htmlA színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.