Debreczeni Zita megható sorokkal köszöntötte szerelmét

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita -
meglepetés Gianni Annoni megható szerelem Debreczeni Zita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni Annoni, a modell párja április 15-én ünnepli 45. születésnapját, ennek kapcsán Zita kedves sorokkal lepte meg az olasz amorozót.

Debreczeni Zita és Gianni több mint egy éve alkotnak egy párt és már sokszor megcsodáltuk őket, hiszen remekül mutatnak egymás mellett. A modell az étteremtulajdonost képmegosztó oldalán köszöntötte születésnapja alkalmából.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

„Boldog születésnapot, Gianni Annoni! Kívánom, hogy úgy szeresd az életet, mint eddig és légy nagyon-nagyon boldog"- írta Zita az Instagramon.

Váczi Gergő visszatér a Magellánnal!http://www.life.hu/sztarok/20160415-vaczi-gergo-visszater-a-magellannal-a-szuper-tv2-csatornan.htmlÁprilisban szombat esténként újra a tudomány, a technika és az innováció kerül középpontba a SuperTV2-n. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huBálint gazda: “Úgy érzem megcselekedtem, amit kellett, nem félek a haláltól”http://www.life.hu/sztarok/20160415-balint-gazda-nem-fel-a-halaltol-ugy-erzi-mar-megcselekedte-amit-kellett.htmlMég mindig tevékenyek a mindennapjai Bálint gazdának, habár már 97 éves. Szellemileg is teljesen friss, és nincs a világon még egy ilyen korú ember, akit ennyien követnének a közösségi oldalon. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huBerki Krisztián: "Jelen pillanatban, csak süllyedni látom magam!"http://www.life.hu/sztarok/20160414-berki-krisztian-sohasem-felt-annyira-mint-a-nagy-duett-fellepese-elott.htmlAz Édes Élet sztárja, Berki Krisztián a Nagy Duett első adása előtt interjút adott a TV2-nek, és elmondta, hogy még soha nem félt ennyire, majd azt is kifejtette, hogy miért. TV + Sztárok--A szomszéd állítja: Norbiék medencéjének vize áztatta az utcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-schobert-norbit-megvadoltak-hogy-a-medenceje-vizat-az-utcara-engedi-es-elarasztotta-vele-a-kozelben.htmlA fitneszgurut az a vád érte, hogy medencéjük vizét az utcára engedik, elárasztva ezzel a lakók telkét. Egyik szomszédjuk állítja, hogy a szennyezett víz szabadon folyt.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoPusztitó szexhiány a Farmon?! - Cintia: "Felállt a bimbim tőled"http://www.life.hu/sztarok/20160414-pusztito-szexhiany-a-farmon-az-rtl-klub-musoran.htmlMíg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket. Cintia pedig felpörgött. TV + SztárokOrigoPiros tűsarkúban főzött Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160415-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-piros-tusarkuban-fozott.htmlHajdú Péter felesége nem önszántából vette fel a lábbelit, hanem Lázár egyik nehezítése miatt, de így legalább megmutatta cipőgyűjteményének egy részét a közönségnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.