Ilyen, amikor Rihanna az egyik rajongójával SMS-ezik

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
rajongó sms Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buzzfeednek újságolta el egy srác, hogy pár hónapja sikerült elérnie Rihannát, akinek elárulta, hogy meleg, de nem meri felvállalni a másságát. Legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt neki, ráadásul tanácsokkal is ellátta.

“Teljesen oké, ha félsz. De nincs annál fontosabb, mint hogy önmagad legyél” - írta Rihanna a rajongójának, aki azért kereste fel, mert rettegett attól, hogy elmondja szüleinek és barátainak, hogy meleg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Végül Rihannához fordult, és legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt.

"Baby, érthető, hogy félsz, de sokkal fontosabb, hogy elfogadd, hogy ki is vagy. Ezt nem te döntöd el, és tudom, tényleg nehéz, de mégis, a legjobb dolog a világon a béke, és a szabadság. Lehet, hogy a családod nem fogja megérteni, de az a generáció, aminek te is ragja vagy, igen!"

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Miután a srác felvállalta másságát, az volt az első dolga, hogy a reakciókat megossza Rihannával, aki a következőt válaszolta: “Rettenetesen büszke vagyok rád! Remélem, most már teljesen boldog leszel. Önmagadnak lenni az egyetlen járható út.”

A teljes beszélgetést itt elolvashatod!

Vajon kivel szelfizett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry? - Fluor Tomival!http://www.life.hu/sztarok/20160415-fluor-tomi-a-jobaratok-sztarjaval-szelfizett.htmlA Wellhello Londonban koncertezik, ennek apropóján a fiúk természetesen beiktattak egy kis városnézést is. Ekkor futott össze Fluor Tomi és a Jóbarátokból ismert Chandler, azaz Matthew Perry. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hosszu-katinka-gyenge-idovel-is-tartolt-amerikaban.htmlHosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján. TV + Sztárok--Éterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoElizabeth Hurley nem öregszik, akár 15 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160413-elizabeth-hurley-nem-oregszik-akar-15-evet-is-letagadhat.htmlEz nem igazság! A gyönyörű színésznőn nem fog az idő vasfoga, hiszen 50 éves, de legutóbbi fotóján olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + SztárokOrigoSelena Gomez levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-selena-gomez-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legutóbbi fotózásán igazi szexistennővé változott. TV + SztárokAFPÚjabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.