Újra áll a bál: Majka és Dopeman egymásnak estek

Forrás: Facebook/Dopeman, Facebook/Majka -
vita TV2 Facebook Dopeman üzenet Majka rapper beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szókimondó zenész ismét a Facebookon üzenget egymásnak - úgy látszik, a rapperéletérzéshez hozzá tartoznak ezek a módszerek.

Az állóvizet Majka kavarta fel, aki egy videochatben azt találta mondani, szégyelli, hogy van rajta egy olyan tetoválás, ami Dopemanre emlékezteti. A másik rapper pedig azonnal reagált, és emlékeztette Majkát, hogy neki köszönheti zenei karrierjét.

Forrás: Facebook/Dopeman, Facebook/Majka

"Kedves Pitinger Kókler László! Méregzöldet és hupililát okádok az idézetektől, de ezt mintha neked találták volna ki: Az irigység a kisebbségi érzés, a tehetetlen gyávaság legegyszerűbb megnyilvánulása. Saját életcél helyett máséra vágysz. Saját siker helyett a máséra vágysz. Saját életcél helyett a máséra vágysz. Azonban ahhoz túl lusta, vagy túl gyáva vagy, hogy végigcsináld azt, amivel a másik elérte azt, amit elvágysz tőle. Az irigységnek testi tünetei vannak. A mimika kemény, hideg, a tekintet sóvárgó, indulatos, a testtartás görcsössé válik" – írta Majka, akinek teljes levelét Facebook-oldalán olvashatod.

Természetesen Dopeman azonnal reagált, aki többek közt elmondta, őszinte örömmel tölti el, hogy Majkának a legnagyobb boldogságában is jut rá ideje. "Én sajnos anno nem tetováltattam magamra a neved, de a közösen elért nagy sikerek emlékét még mindig büszkén ápolom. Jó látni, hogy a hihetetlen adottságaid által milyen sokra vitted. Sajnos ritkán találkozik így a siker és a tehetség, de te élő példája vagy annak, hogy mindenki számára van remény, és ez jó. Köszönöm, hogy a többi rappes arccal egyetemben szeretnél hozzájárulni az új autóm költségeihez, de ha ennyi fölösleges pénzed van, inkább jótékonykodásra költs" – írta Dope, akinek teljes levelét ide kattintva olvashatod.

A kommentelők között volt, aki Majka közösségi oldalán is Dopemant védte. Egy közülük például felhívta Majka figyelmét arra, hogy Dopeman előtte a mentora volt. „(...) Egy dolog a pénz. Az nagy úr. De ha a tükör előtt állsz, beszélgess majd el önmagaddal. Béke" - írta.

Iszak Eszti: "Mennyire betegek vagyunk, hogy ezt elvállaltuk"http://www.life.hu/sztarok/20160415-iszak-eszti-musorvezeto-a-miss-balaton-szepsegverseny-kapcsan-meselt-arrol-milyen-erzes-szep-noket.htmlElstartolt a Miss Balaton szépségverseny, melynek kapcsán a műsorvezető arról vallott, hogy bizony néha kemény dolga van, amikor szebbnél-szebb lányokat kell néznie. TV + Sztárok--"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko http://www.life.hu/sztarok/20160415-vujity-tvrtko-televizios-riporter-es-ujsagiro-vastapssal-kuldott-erot-kulka-janos-szinesznek.htmlA riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek. TV + Sztárok--Piros tűsarkúban főzött Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160415-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-piros-tusarkuban-fozott.htmlHajdú Péter felesége nem önszántából vette fel a lábbelit, hanem Lázár egyik nehezítése miatt, de így legalább megmutatta cipőgyűjteményének egy részét a közönségnek. TV + Sztárok--Hernádi Judit és Verebes már nem is beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hernadi-judit-es-verebes-istvan-nem-beszelnek-egymassal-rendezo-szineszno-konfliktus-miatt.htmlSokáig dolgoztak együtt, támogatták egymást, de mára megváltozott köztük a viszony. Egy konfliktus miatt nem állnak szóba egymással. TV + Sztárok--Megvan a Farm negyedik biztos párbajozójahttp://www.life.hu/sztarok/20160414-farm-sanya-a-farm-egyik-parbajozoja.htmlAhogy megírtuk, szerda este a negyedik kiválasztás is megtörtént a Farmon. A legtöbb szavazatot Attila és Sanya kapta, így a heti gazdának, vagyis Briginek közülük kell majd kiválasztani, hogy melyikük menjen biztosan párbajozni.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”http://www.life.hu/sztarok/20160414-ordog-nora-sokat-dolgozik-a-kismenok-forgatasa-miatt-keveset-alszik-elfaradt.htmlMozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.