Hajdú Péter őszintén beszélt az új műsoráról

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
TV2 műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsztárok, sok százmilliós költségvetés - így harangozták be Hajdú Péter nemsokára induló műsorát, a Showtime-ot. Velős kérdésekkel bombáztuk a műsorvezetőt, aki őszintén mesélt a terveiről.

Hajdú Péternek új műsora indul a TV2-n, és mint mondta, ez egy egyedülálló show-műsor lesz Magyarországon. Bár még csak az Édes Élet sztárjai szerepeltek a műsorban, Hajdú szerint ez csak a kezdet, továbbra is folynak a tárgyalások péládul

Anastacia-val, és Selena Gomezzel.

Ám Péter azt is hozzátette, hogy egy 20 perces beszélgetés miatt nem valószínű, hogy iderepül majd egy amerikai világsztár. Mindemellett arra is kíváncsiak voltunk, hogy beépül-e a kormányzati propaganda a műsorba, és persze Jimmy Fallon neve is felmerült.

Sebestyén Balázs Pumped Gabóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-pumped-gabova-valtozott.htmlA műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi! TV + Sztárok--Beyoncé démonná változott - Vajon mire készül? http://www.life.hu/sztarok/20160420-beyonce-kitett-egy-titokzatos-kisfilmet-az-instagramra-nezd-meg-kulonleges-video.htmlBeyoncé az Instagram-oldalán tett közzé egy teasert, amely szerint az HBO április 23-án mutatja be a Lemonade című alkotást, vele a főszerepben. TV + Sztárok--Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--Jared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Hevesi Tamás: "Elnézést kérünk!"http://www.life.hu/sztarok/20160418-kulcsar-edina-es-hevesi-tamas-a-nagy-duettol.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.