Hoppá! A Farm lakói nagyon megtréfálták Anikót

Forrás: RTL Klub -
ital farm Farm Sanya Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komisz tréfát űztek a Farm lakói Anikóval, amikor meglátogatta a játékosokat. Hogy mi is történt pontosan, az a péntek esti adásban kiderül.

Sanya, a fittneszguru egy fehér folyadékot rejtő üveget visz Anikó felé, és azt kérdezi tőle, hogy „kér-e egy kis proteines turmixot"? Anikó először ellenkezik, mondván, inkább Zével kóstoltassanak ilyesmiket, de aztán megszagolja és finom illatúnak találja, így meg is kóstolja a tejszerű folyadékot. Arckifejezése alapján azonban úgy tűnik, nem ez lesz a kedvenc itala. De hogy pontosan mit is itattak meg a Farm játékosai Anikóval, az kiderül a péntek esti adásból.

Forrás: RTL Klub
A sztárvilág is megható búcsút vett Prince-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-prince-57-evesen-halt-meg-igy-bucsuztattak-a-sztarok-a-kozossegi-oldalakon.htmlTöbb mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat. TV + Sztárok--Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, mellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi vizes mellekkel buzdít az ivásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160422-bodi-sylvi-modell-egy-szall-melltartoban-buzdit-sor-ivasra.htmlA gyönyörű modell a medence partján csábít egy jó hideg pohár sörre.TV + Sztárok--Farm Attila megint megúszta a kiválasztásthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-attila-nem-lett-kivalasztott-norbi-a-heti-gazda-nem-ot-valasztotta-ki-a-parbajra.htmlEljött a nap, a heti gazdának ismét meg ki kellett jelölnie a három legtöbb jelet kapó játékos közül, hogy ki menjen párbajozni. TV + Sztárok--Kozso volt üzletvezetője állítja: penész és kukacok várták őket a teaházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kozso-teahazanak-volt-uzletvezetoje-allitja-hogy-penesz-kukacok-es-egerek-is-voltak-az-uzletben.htmlAz énekes üzletében nem voltak adottak a szükséges egészségügyi feltételek, legalábbis ezt állítja Kozso egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán. TV + SztárokOrigoSértegetés és titkos szerelem a Farmban?http://www.life.hu/sztarok/20160421-sertegetes-es-titkos-szerelem-a-farmban.htmlSzombaton már csak kilencen alszanak a Farmon, megtörtént a kiválasztás.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.