Hal a tortán Varga Viktor műsor Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nagy butaságot csinált, amellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. 

Varga Viktor hasa valószínűleg megfájdulhatott a finom falatoktól. Bár rögtön megkapta a megfelelő "gyógyszert", a tablettát mégis rosszul vette be: vízbe tétel helyett lenyelte a kis korongot. Persze a vendégek azonnal megijedtek, és az énekes segítségére siettek.

A nem mindennapi jelenetet itt nézheted meg:

Varga Viktor: "Órákig csak sírtam a Tádzs Mahalban"

Varga Viktor élete álmát váltotta valóra, amikor Indiába utazott, hogy az egzotikus és mesés országot felfedezze. A Life.hu-nak őszintén mesélt az átélt élményeiről!
Vivit nagyon megszerette valaki az RTL-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-vivi-nagyon-megtetszett-valakinek-az-rtl-nel-harmadik-musorban-szerepel-a-csatornanal.htmlA Farmból kiesett lánynak nem ez volt az első szereplése a csatornánál. Már a harmadik műsorban vetik be rövid idő alatt a lányt. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi biankó szerződést kapott, amire olyan összeget írt, amilyet csak akarthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-allitja-nezettsegi-rekordokat-dontott-a-darido.htmlGalambos Lajos a szórakoztató műsorával nézettségi rekordokat döntögetett! A Dáridó akkor újszerű hangulata vonzotta a nézőket. TV + Sztárok--Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-fesus-nelly-szineszno-es-berki-krisztian-is-kiborult-a-tv2-nagy-duett-musora-utan.htmlKönnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni. TV + Sztárok--Kozsót áramlopással gyanúsítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-kozso-volt-uzletvezetoje-gyanusitja-az-enekest-aramlopassal.htmlA teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak. TV + Sztárok--Charlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs Pumped Gabóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-pumped-gabova-valtozott.htmlA műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.