Növényi Norbi és Nika búcsúztak a Nagy Duett műsorától

Forrás: TV2 -
Növényi Norbert TV2 Nagy Duett Nika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea hosszan ecsetelte, milyen jól is érezte magát ma este. Hát, nekünk, nézőknek azért fáj kicsit a fülünk, de Kasza Tibi szerint mindenhonnan van kiút. "Nincsen olyan gödör, amiből a következő dallal nem lehet kimászni."

Ebből az gödörből azonban már nem fog tudni kimászni Növényi Norbert és Veres Mónika Nika párosa, nekik ugyanis nem lesz alkalmuk új dallal készülni a jövő hétre.

Forrás: TV2

Szeretnéd megnézni, mivel estek ki? Kattins ide!

Hoppá! Schobert Norbi ötödször is megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-schobert-norbi-otodszor-is-megnosult-mit-szol-ehhez-rubint-reka.htmlA fitneszguru életében ötödször Keresztes Ildikót vette feleségül. De nem kell megijedni, nejét, Rubint Rékát nem dobta ki azért...TV + Sztárok--Kulcsár Edina nálunk megnyerte a Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20160424-kulcsar-edina-nalunk-megnyerte-a-tv2-nagy-duett-cimu-musorat.htmlA sztárokat megénekeltető show egyetlen jó hangú énekese Kulcsár Edina, le a kalappal előtte.TV + Sztárok--"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!http://www.life.hu/sztarok/20160424-der-heni-szexi-bodyban-vaditott-kucsera-gabor-pedig-bukdacsolt.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa brutálszexi: Dögös operettdívává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-demcsak-zsuzsa-brutalszexi-dogos-operettdivava-valtozott-pal-denes-oldalan.htmlA műsorvezető a Nagy Duett történetének legszexisebb jelmezében lépett színpadra Pál Dénes oldalán, és nem mellékesen zseniálisan táncolt. TV + Sztárok--Óriási baki élő adásban: Növényi Norbert belesült dalába a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-oriasi-baki-novenyi-norbert-belesult-dalaba-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA birkózó, Norbi, Nika oldalán kezdte volna a Bye Bye Szása című dalt, de nem kezdte.... TV + Sztárok--Rubint Réka előadása kicsit olyan volt, mint egy Alakreformedzéshttp://www.life.hu/sztarok/20160424-rubint-reka-eloadasa-kicsit-olyan-volt-mint-egy-alakreformedzes.htmlSzexi, rövid forrónadrágban mutatta meg a fitnesz nagyasszonya, milyen is egy dögös fesztiválozó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.