Rubint Réka előadása kicsit olyan volt, mint egy Alakreformedzés

Forrás: TV2 -
Rubint Réka TV2 Nagy Duett alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, rövid forrónadrágban mutatta meg a fitnesz nagyasszonya, milyen is egy dögös fesztiválozó.

Rubint Réka akár 15 évet is letagadhatna, hiszen pont úgy festett a Nagy Duettben, mint egy húszéves kamaszlány, aki a soproni Volt fesztiválon csábítgatja a fiúkat.

Forrás: TV2

"Egymással nem foglalkoztatok, mindenki saját magában bulizgatott ezen a színpadon" - mondta Kasza Tibi. "Jó volt a hangulat, átjött a fesztivál életérzés" - mondta Cooky az előadásról, ami a végére egy Alakreformedzésbe csapott át. ahol sokan mozogtak egyszerre Réka mögött és nagyon erőlködtek.

Keleti Andrea feneke jobb, mint az énekhangja: Vajon megmenti a riszálás?http://www.life.hu/sztarok/20160424-keleti-andrea-feneke-jobb-mint-az-enekhangja-vajon-megmenti-a-riszalas.htmlA táncosnő kis miniben, szexin rázta a popsit a Nagy Duettben, de sajnos a folyamatos pucsítás sem mentheti meg, sem őt, sem a nézőket a hamis hangoktól. TV + Sztárok--Mulatós király lett Berki Krisztián, de azért még mindig hallgathatatlanhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-mulatos-kiraly-lett-berki-krisztian-fesus-nelly-mellett-mar-nem-olyan-ocska.htmlAz Aranyeső című örök slágerében jól csattogtatta Krisztián a kanalakat, és igazi romacsávóként csettintgetett, de a hamis hangokon még van mit javítania. TV + Sztárok--Less be a Nagy Duett kulisszái mögé: Így készül Norbi és Réka a ma esti élő adásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160424-less-be-a-nagy-duett-kulisszai-moge-igy-keszul-norbi-es-reka-a-ma-esti-elo-adasra.htmlHamarosan indul a TV2 Nagy Duett című műsorának harmadik adása. A szereplők, így pedig a sztárpáros, Schobert Norbi és Rubint Réka is lázasan készülnek.TV + Sztárok--Brigi elhagyná a Farmot? A lány hazamenetelről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-brigi-az-rtl-klub-farm-szereploje-elhagyna-a-farmot-es-hazamenetelrol-beszelt.htmlBrigi, Dórinak és Norbinak azt mondogatta, hogy haza akar menni, mert nagyon szégyelli magát amiatt, hogy a párbaj utáni bulin mindenkivel csókolózott egy kört.TV + Sztárok--Plasztika, vagy snapchatfilter? Zimány Linda arca nagyon durván eltorzulthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-zimany-linda-ugyved-es-modell-arca-nagyon-durvan-eltorzult-a-snapchatfiltertol.htmlAz ügyvédként tevékenykedő modellány egy különleges programmal varázsolt magából Angelina Jolie-t; így született meg Angelinda. TV + Sztárok--Istenes Bence mindjárt apa lesz, de előtte még bevállal valami nagyon durváthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-istenes-bence-mindjart-apa-lesz-de-elotte-meg-bevallal-valami-nagyon-durvat.htmlHamarosan megérkezik Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, de előtte a műsorvezető olyat tesz, amit még soha. A saját műsorában fog szerepelni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.