Berki Krisztián hatalmasat zakózott - Videó!

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
TV2 locsolás Fésűs Nelly Édes Élet esés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Fésűs Nelly kocsimosás közben kezdték el egymást fröcskölni, Berki pedig hatalmasat esett a csúszós betonon.

Bár húsvét már elmúlt, a macsó locsolkodást rendezett. Ám ahelyett, hogy Nellyt találta volna el, hatalmasat esett, és seggen csúszva próbálta az színésznőt lefröcskölni.

„Nellynek fontos, hogy olyan élethelyzetekben találja magát, amire nem számít, és ezekben a szituációkban újra kislány és felszabadult lehet" – mondta Krisztián.

Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Rubint Réka előadása kicsit olyan volt, mint egy Alakreformedzéshttp://www.life.hu/sztarok/20160424-rubint-reka-eloadasa-kicsit-olyan-volt-mint-egy-alakreformedzes.htmlSzexi, rövid forrónadrágban mutatta meg a fitnesz nagyasszonya, milyen is egy dögös fesztiválozó. TV + Sztárok--Hoppá! Schobert Norbi ötödször is megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-schobert-norbi-otodszor-is-megnosult-mit-szol-ehhez-rubint-reka.htmlA fitneszguru életében ötödször Keresztes Ildikót vette feleségül. De nem kell megijedni, nejét, Rubint Rékát nem dobta ki azért... TV + Sztárok--Soha nem látott felvétel: II. Erzsébet kutyái is magánrepülőn utaztakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ii-erzsebet-brit-kiralyno-kutyai-maganrepulogepen-utaztak.htmlA 90 éves uralkodó nagy állatbarát, így nem csoda, ha imádott kedvenceinek is a legjobb bánásmódot biztosítja. Lennénk kutyák a királyi családban. TV + Sztárok--George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--Saját valóságshow-juk lesz Beckhaméknek?http://www.life.hu/sztarok/20160425-david-beckham-es-victoria-beckham-sajat-valosagshowt-inditananak.htmlAz egykori sztárfocistának és családjának életére biztos sokan lennének kíváncsiak, és ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan betekintést nyerhetünk a mindennapjaikba! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.