Bochkor Gábor továbbtolta a kövérezős, igénytelenezős témát

Forrás: Music FM / Facebook -
TV2 Bochkor Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a Showtime műsorában szembesítette Bochkort korábbi kijelentésével, amivel kis híján a kövérség szinonimájává tette az igénytelenséget. A rádiós tovább magyarázta a néhány hete elhangzottakat, de kiállt amellett, hogy ha egy párkapcsolatban az egyik fél elhanyagolja magát, akkor az bizony a másik fél iránti tisztelet hiányát fejezheti ki.

Néhány héttel ezelőtt nagy port kavart Bochkor Gábor az Önindítóban elhangzott véleménye,
amely szerint, "aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy
szeressék". Voltak, akik a rádiós mellé álltak, párja, Várkonyi Andi is megszólalt a témában, mások szerint meggondolatlanul mondta, amit mondott, és voltak akik csak bizonyos értelemben értettek vele egyet. Bochkor később saját műsorában jelentette ki, hogy udvariatlan volt, bár hozzátette, a mondat, amely bejárta a médiát egy kiragadott rész volt a mondandójából, később pedig egy hetilapnak így fogalmazott: "Bunkó vagyok. Nem érdemes idealizálni, de soha nem is állítottam, hogy egyet kell velem érteni".

Bochkor Gábor Hajdú Péter kérdésére ismét a világhírű színésszel és feleségével példálózott:
„Brosnan ezt a gyönyörű nőt vette el, ezzel a gyönyörű nővel házasságra lépett, és élték
életüket. Majd amikor leülnek a reggelizőasztalhoz, Pierce Brosnan cézársalátát eszik, ő meg
egy ilyen hatos fánkot benyom” - poénkodott, majd kifejtette, hogy ha egy kapcsolatban az
egyik fél jól tartja magát, a másik pedig elhízva, zsíros hajjal flangál, az tiszteletlenség.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban megnézheted:

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoVarga Izabella: "Az életstílusom? Kaotikus!"http://www.life.hu/sztarok/20160425-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojet-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt színésznője bevallottan a jóga szerelmese, hiszen már az első gyakorláskor euforikus élménnyel gazdagodott. A színésznővel elmélyülésről és teljes kikapcsolódásról beszélgettem. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMarsi Anikó lesz a Tények műsorvezetője Gönczi Gábor melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-marsi-aniko-lesz-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-gonczi-gabor-mellett.htmlHét év után tér vissza a képernyőre Marsi Anikó, aki a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent.TV + SztárokMa indul az első meztelen realityhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ma-indul-a-pucer-emberi-kiserlet-a-viasat3-csatornan-ahol-meztelenul-randiznak-az-adam-keresi-evat.htmlKülönleges emberkísérlet indul ma: Magyarország első meztelen valóságshowjában a párra vágyók teljesen pucéran találkoznak egymással. TV + Sztárok--Király Linda pár évvel ezelőtt járt Prince egyik házibuliján http://www.life.hu/sztarok/20160425-kiraly-linda-egyszer-prince-hazibulijaban-jart-az-enekes-testvere-beszelt-errol-video.htmlA Király család két tagja évekkel ezelőtt abba a szerencsés helyzetbe került, hogy vendégek lehettek az 57 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik partiján. TV + Sztárok--George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.