Kirúgta a TV2 a "szellentős időjóst"

Forrás: EVA/Eva -
TV2 Horváth Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokig Horváth Szilárd szellentős időjárás-jelentésével volt tele az internet, most pedig, hogy már lassan el is felejtettük a dörgéssel és durrogtatással járó szeleket, a tévés a Facebookon tette közzé, elbocsátották, munkát keres.

"Segítsetek, ha tudtok! Úgy alakult, hogy nem csinálhatom tovább a Tv2-n a Falforgatók című
műsort, s a Tények.hu-n az időjóslást! Mivel 4 éves kisfiamnak, Sebinek továbbra is szeretnék
kisautókat venni, munkát kéne találnom!" - tette közzé nem titkoltan összetörten Szilárd.

Forrás: EVA/Eva

Horváth korábban a műsorral kapcsolatban a következőt nyilatkozta: „Nem gondoltam, hogy ez
lesz belőle. Ha Mr. Bean, Benny Hill vagy Gálvölgyi János fingik egyet, azon mindenki nevet,
most meg ekkora ügyet csinálnak ebből.” Hozzátette, teljesen elképedt, hogy az a hír járta,
felsőbb utasításra írtak neki szellentős poénokat, ugyanis az az ő ötlete volt, ugyanakkor nem
élő adásban adta elő a kis performanszot, hanem internetes csatornán: úgy gondolta, az
belefér. Ezek szerint nem fért bele, bár Horváth - korábbi - véleménye szerint a botrány, amit
kiváltott, nem elsősorban az ő poénjairól szól, inkább a TV2 tulajdonosváltásáról és a
személycserékről.

Varga Izabella: "Az életstílusom? Kaotikus!"http://www.life.hu/sztarok/20160425-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojet-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt színésznője bevallottan a jóga szerelmese, hiszen már az első gyakorláskor euforikus élménnyel gazdagodott. A színésznővel elmélyülésről és teljes kikapcsolódásról beszélgettem. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBizonytalan jövő: "Remélem, nem maradnak a nézők Azurák nélkül, de még az is lehet, hogy igen" http://www.life.hu/sztarok/20160425-a-budapesti-nemzetkozi-konyvfesztivalon-a-hetvegen-mutattak-be-szegvari-katalin-konyvet-azurak.htmlA Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a hétvégén mutatták be Szegvári Katalin könyvét, amelyben az egykori televíziós tizenhárom interjút készített a mostani tévézés olyan szereplőivel, akik véleménye szerint maradandót alkottak. Az interjúalanyok között van például Azurák Csaba és Vujity Tvrtko is, az utóbbi például már nem dolgozik a TV2-nél. TV + Sztárok--Baukó Éva megijedt, hogy kidurrant a szilikonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-megijedt-hogy-kirobbant-a-szilikonja.htmlAlekosz legutóbbi akciója közben a szőkeség borzasztóan megijedt, hogy kipukkadt a melle. TV + Sztárok--Saját valóságshow-juk lesz Beckhaméknek?http://www.life.hu/sztarok/20160425-david-beckham-es-victoria-beckham-sajat-valosagshowt-inditananak.htmlAz egykori sztárfocistának és családjának életére biztos sokan lennének kíváncsiak, és ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan betekintést nyerhetünk a mindennapjaikba! TV + Sztárok--Berki Krisztián hatalmasat zakózott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160425-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-hatalmasat-esett-segre-amikor-lelocsolni-probalta-fesus.htmlBerki Krisztián és Fésűs Nelly kocsimosás közben kezdték el egymást fröcskölni, Berki pedig hatalmasat esett a csúszós betonon. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMarsi Anikó lesz a Tények műsorvezetője Gönczi Gábor melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-marsi-aniko-lesz-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-gonczi-gabor-mellett.htmlHét év után tér vissza a képernyőre Marsi Anikó, aki a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.