Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”

Fotó: Krisztina Jakab Photography -
anyák napja barátnő tanács lány játék 2016 anya Kulcsár Edina anyák napja 2016 emlékek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről.

Edina és Krisztina kapcsolata igazi anya-lánya barátság, ami, ha kell, bohókás, ha kell, nevelő hatású. A szépségkirálynő arról is vallott, miért alakult úgy, hogy az édesanyja lett a legjobb barátnője. Krisztina pedig egy olyan élményt osztott meg velünk, amikor hajszálon múlt az életük.

Kulcsár Edina és édesanyja, Jakab Krisztina Fotó: Krisztina Jakab Photography

Mi a legjobb közös élményetek, amire visszaemlékeztek?

Edina: Nehéz egyetlen legjobb pillanatot kiemelni egy anya-lánya kapcsolatból, mert rengeteg van. Talán egy emlék mégis felötlik, ami mindig mosolyt csal az arcomra. Amikor kiskoromban mama és anyu táncolni vittek, és együtt utaztunk a buszon, a mamim mindig elült mellőlünk, mert mi anyuval poénból elkezdtünk lökdösődni, verekedni, mint két rossz gyerek. Ilyenkor a buszon mindenki nézett, a mama meg mondta, hogy ő nem vállal minket. Akkoriban az egész világot játéknak fogtuk fel, nem foglalkoztunk azzal, hogyan kellene viselkedni, igazán szabadok voltunk. Bevallom, mindig szerettem volna egy kistestvért, de egy idő után rájöttem, hogy anyukám tölti be ezt a szerepet is. Mostanában pedig annyi szép üzenetet kapok tőle, hogy mennyire büszke rám, arra, hogy ő az édesanyám, és mindenben támogat, ugyanúgy, ahogy a dédmamám is.
Krisztina: A legjobb közös élményem az, amikor Edina megszületett, és először a karomban foghattam őt.

Edina az ötödik szülinapján Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Mi a legrosszabb közös élmény, ami sok aggódást vagy szomorúságot okozott?
Edina: Az általános iskolás éveim alatt a mamám volt engedékenyebb. Anyu pedig mindig azt mondta, hogy addig, míg meg nem tanultam a leckét, nem mehetek be hozzájuk a szobába. Pedig akkor még anyu huszonéves volt, mégis következetesen nevelt. Akkoriban azonban, gyermeki fejjel, szerettem volna, ha nem fog ilyen szigorúan.
Krisztina: Jó pár évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedtünk. A sofőr elaludt, miközben 200 kilométeres sebességgel száguldott. Nekicsapódtunk a szalagkorlátnak, a fejemmel vittem ki a hátsó üveget. Napokig intenzív osztályon voltam, és végig Edina élesztgetett, ő tartotta bennem a lelket.

Három generáció hölgy tagjai Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Hogy jellemeznétek a kapcsolatotokat, anya és lánya, vagy inkább barátnők vagytok?
Edina: Egymás bizalmasai vagyunk, anyuval tudok úgy beszélgetni, mint egy barátnővel, de úgy is, mint egy szülővel. Valószínűleg az adottságomból adódóan, nincsenek szoros barátnős kapcsolataim, mert gyerekkorom óta mindig felütötte a fejét a féltékenység a lánybarátnőimben, ezért anyu volt az, akivel mindent megbeszéltem, és akivel igazán őszinte lehettem, mert tudtam, benne nincs rosszindulat, nem akar nekem ártani.
Krisztina: Igazából úgy gondolom, mind a két fajta viszony benne van a kapcsolatunkban. Edinát úgy neveltem, hogy az anyukája vagyok, és egyben a legjobb barátnője. Így aztán teljesen nyitott felém, és őszinte a kapcsolatunk.

Edina édesanyjával tud igazán őszinte lenni Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Mi a legjobb tanács, amit kaptatok egymástól?

Edina: Amit kiskorom óta mondogatott anyu, hogy a szeretettel nem tudnak mit kezdeni az emberek, arra nem lehet negatívan reagálni. Amikor valakire panaszkodom, hogy hiába voltam vele kedves, ő nem viszonozta, akkor anyu mindig azt mondja, ne foglalkozzam vele, csak forduljak felé szeretettel, mert azzal nem tud mit kezdeni.
Krisztina: Azt gondolom, a kitartás az, amit tanultam tőle. Edina mindig ötszáztíz százalékon teljesít, amikor egy célt tűz ki maga elé.

Edinával a csúcson Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elfogadjátok egymástól a tanácsot, magánélettel vagy bármilyen más életterülettel kapcsolatosan?

Edina: Nagyon sokszor hangoztatja anyu, hogy néha érettebben tudom kezelni a helyzeteket, mint ő, és ilyenkor olyan, mintha fordított helyzet állna fenn, és én lennék az ő anyukája, de ez csak bizonyos szituációkban van így. Bevallom, jólesik, hogy időnként megfogadja a tanácsaimat.
Krisztina: Teljes mértékben meghallgatjuk és megfogadjuk egymás tanácsait. Nyilván én vagyok a felnőtt, bár vannak helyzetek, amikor én hallgatok Edinára, mert jók a meglátásai.

Saját valóságshow-juk lesz Beckhaméknek?http://www.life.hu/sztarok/20160425-david-beckham-es-victoria-beckham-sajat-valosagshowt-inditananak.htmlAz egykori sztárfocistának és családjának életére biztos sokan lennének kíváncsiak, és ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan betekintést nyerhetünk a mindennapjaikba! TV + Sztárok--Soha nem látott felvétel: II. Erzsébet kutyái is magánrepülőn utaztakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ii-erzsebet-brit-kiralyno-kutyai-maganrepulogepen-utaztak.htmlA 90 éves uralkodó nagy állatbarát, így nem csoda, ha imádott kedvenceinek is a legjobb bánásmódot biztosítja. Lennénk kutyák a királyi családban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina nálunk megnyerte a Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20160424-kulcsar-edina-nalunk-megnyerte-a-tv2-nagy-duett-cimu-musorat.htmlA sztárokat megénekeltető show egyetlen jó hangú énekese Kulcsár Edina, le a kalappal előtte. TV + Sztárok--Brigi elhagyná a Farmot? A lány hazamenetelről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-brigi-az-rtl-klub-farm-szereploje-elhagyna-a-farmot-es-hazamenetelrol-beszelt.htmlBrigi, Dórinak és Norbinak azt mondogatta, hogy haza akar menni, mert nagyon szégyelli magát amiatt, hogy a párbaj utáni bulin mindenkivel csókolózott egy kört.TV + Sztárok--Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Freddie nyeri az Eurovíziót az angolok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-dalatol-hangos-a-kulfoldi-sajto-imadjak-az-angolok-a-magyar-enekes-dalat.htmlA magyar énekes főleg lélekben készül a nagy megmérettetésre. Egy angol online újságban most azt írják, hogy övé az egyik legerősebb dal a mezőnyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.