Gwyneth Paltrow új pasija öltáncolt a szülinapos Kate Hudsonnak

Brad Falchuk Kate Hudson Chris Martin világsztár Naomi Campbell Gwyneth Paltrow Demi Moore Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány híresség is felbukkant a világhírű színésznő születésnapi partiján. Kate Hudson a napokban ünnepelte 37. születésnapját.

Hatalmas bulival ünnepelte Kate Hudson 37. születésnapját.

Forrás: Rachel Zoe / Instagram

Ahogyan az a világsztárok esetében lenni szokott, néhány hollywoodi híresség is tiszteletét tette a színésznő kaliforniai villájában: Gwyneth Paltrow és új barátja, Brad Falchuck mellett a modell-színésznő Rosie Huntington-Whiteley, Lenny Kravitz, Naomi Campbell, Demi Moore és legidősebb lánya, Rumer Willis, illetve Paltrow volt férje, Chris Martin is megjelentek a partin.

Forrás: Instagram

A züllött menyasszony tematikájú bulin az építőmunkásnak öltözött Brad Falchuck szórakoztatta egy öltánccal a szülinapos színésznőt.

Forrás: Instagram/Poppy Delevingne

Ő Hollywood legdögösebb szőkesége: Kate Hudson

A gyönyörű színésznő a kora ellenére fantasztikusan néz ki, így bátran versenybe szállhatna bármelyik húszas éveit taposó bombázóval. Kattints ide!

Freddie jobban izgult az utazás, mint a főpróba miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160415-a-dal-2016-gyoztese-fehervari-gabor-alfred-freddie-nemreg-tert-haza-a-foprobarol-tel-avivbol.htmlÉletében először ült repülőgépen A Dal 2016-os győztese, aki saját bevallása szerint emiatt jobban izgult, mint a Tel-Avivban tartott főpróba miatt. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160420-havas-henrik-szerint-sebestyen-balazstol-az-az-elvarhato-hogy-gusztustalan-legyen.htmlTöbb ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huStahl Juditot verték az úszóedzések alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-stahl-judit-hiradost-es-uzletasszonyt-vertek-az-uszoedzesek-alatt.htmlAz egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Énekhangom nem lesz, ennél többet nem tudok tenni"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-nagy-duettbol-valo-kieseserol-beszelt.htmlA Life.hu riportere a Nagy Duett első kiesőivel, Cinthya Dictatorral és Varga Viktorral beszélgetett a showműsor után. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko http://www.life.hu/sztarok/20160415-vujity-tvrtko-televizios-riporter-es-ujsagiro-vastapssal-kuldott-erot-kulka-janos-szinesznek.htmlA riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek. TV + Sztárok--Elképesztően jól néz ki az 51 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-szinesznoje-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlA Szex és New York sztárja még mindig tartja a formáját, és akár több évet is letagadhat korából! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.