Szörnyű titok derült ki Kristen Bell férjének gyerekkoráról

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
gyerekkor molesztálás titok szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dax Shepard a The Jason Ellis Show-ban beszélt először a gyerekkorát övező szörnyű titokról: 7 évesen szexuálisan molesztálták.

Kristen Bell elmondta: csodálja a férje bátorságát, miután a férfi pár nappal ezelőtt kitáltalt egy talk-show-ban. Elmesélte, hogy

7 éves korában szexuálisan molesztálta őt a 18 éves szomszéd fiú.

Dax Shepard és Kristen Bell Forrás: AFP/Frazer Harrison

Azt is elmondta, hogy erről évekig nem beszélt senkinek, és a feleségének is csak félve említette meg. A 35 éves Dax azt is hozzátette, hogy 12 év kellett neki, hogy végre nyilvánosságra hozza a vele történteket.

David Beckham egy titokzatos szőkével hajókázott egy 40 millió dolláros luxusjachtonhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-david-beckham-egy-40-millio-dollaros-jachton-tengeti-nyugdijas-eveit-egy-reklamfilmforgatason.htmlA volt focista legutóbbi képei alapján kellemes hangulatban tölti a napjait. David egy 40 millió dolláros luxusjachton italozgatott rengetek modell társaságában, állítólag egy reklámforgatás kedvéért. Mindenesetre ez lehet az álommeló! TV + SztárokAFPMicsoda luxus! David Beckham egy 62 milliós Bentley-vel száguldozott Londonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-david-beckham-egy-160-millios-bentley-ben-szaguldozott.htmlDavid Beckham-et nemrég Londonban kapták lencsevégre. Az nem újdonság, hogy az exfutballsztár igazán dögös, az viszont igen, hogy nemrég bevásárolt, mégpedig egy 62 milliós Bentley-vel lepte meg magát. TV + SztárokAFPJennifer Anniston már megint legyűrte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160420-jennifer-anniston-legyurte-angelina-jolie-t.htmlA Jóbarátok sztárja idén másodszor is az első helyre került People magazin legszebb nőinek listáján. Ezzel olyan sztárokat is maga mögé utasított, mint például Jennifer Lopez, vagy éppen Angelina Jolie, aki mostanában alig áll a lábán. TV + Sztárok--Elton John és J. K. Rowling is a legadakozóbb sztárok közé tartoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-ime-ok-a-legadakozobb-vilagsztarok.htmlGondoltad volna? A Harry Potter könyvek írója és Elton John is azok közé a sztárok közé tartozik, akik a leginkább segítenek másokon. Rowling tavaly például 10 millió fonttal, míg Elton közel 30 milló fonttal támogatta a rászorulókat. TV + Sztárok--Istenes Bence megszívatta Gáspár Evelinékethttp://www.life.hu/sztarok/20160416-istenes-bence-megszivatta-gasparekat.htmlGáspár Evelin és édesanyja nemrég a Hagyjál főzni stúdiójában járt, ennek hála Istenes Bence az ínycsiklandó ételek mellett, a magyar nyelv szépségeibe is belekóstolhatott. Ebből készült egy csodálatos összeállítás, amiben egyéb finomságokat is láthatunk. TV + Sztárok--Őrült bohóckodásba fulladt egy Barátok közt-forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20160416-orultek-bohockodasba-fulladt-egy-baratok-kozt-forgatas.htmlCirkusszá változott a Barátok közt-háza, de a szó legjobb értelmében: Amikor ugyanis kikapcsolták a kamerát, a színészek kiugrottak szerepükből, mi meg a bőrünkből az őrült bohóckodásuk láttán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.