Marsi Anikó: "Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt"

Gönczi Gábor ajánlat TV2 híradós Kökény-Szalai Vivien Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények új műsorvezetője elmesélte, nagyon komplikált döntés volt igent mondania, hiszen hét éve nincs képernyőn, ráadásul családjával külföldön él, de Kökény-Szalai Vivien ajánlatát nem lehetett elutasítani. 

Marsi Anikó azzal viccelődött, hogy szinte úgy érezte, mintha Hollywoodból hívták volna. A férjével is meg tudták beszélni, hogyan fogják megszervezni az életüket.

„Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én ma nem ülnék itt, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki. Megkerestek, nagyon izgatott lettem, de ez nem volt egyszerű döntés, mert nagy változást jelent az életemben. Hét éve nem volt közegem a televízió, amit azelőtt otthonomnak éreztem. Az elmúlt években nem jöttek dömpingben az ajánlatok, de bevallom, hiányzott a tévé, és ez volt az az ajánlat, amire igent mondtam" – magyarázta Anikó, úgy érzi most magát, mintha hazaérkezett volna.

„Amit Vivien végigküzdött ebben a három hétben, az előtt le a kalappal, mert ő harcolta ki, hogy elfogadjam az ajánlatot" – tette hozzá a jövőbeli híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.