Görög Zita kockahasra gyúr, nehogy Bochkor megszólja

Görög Zita beszólás Bochkor Gábor Hajdú Péter edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy Facebook-posztban szólt be Bochkor Gábornak, aki múltkor kifejtette, hogy egy nő nem hízhat el.

Februárban Bochkor Gábor kijelentése nagyon kiverte a biztosítékot. Akkor a rádiós azt nyilatkozta: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Sokan felháborodtak a műsorvezető szavain, legutóbb Hajdú Péter Showtime című műsorában került elő a téma, Görög Zita pedig most egy kicsit csipkelődősen osztotta meg reakcióját az ügyben:

Forrás: Facebook/Görög Zita

„Nem tudom ebből, hogy lesz nyárra kockás has, de mikor Hajdú Peti megfogadta, ő bizony idén villantani fog, gondoltam ha neki, akkor nekem is sikerülni fog. 3 hete kezdtem edzeni, megrettentem a szakember Bochkor Gábor házassági és életmód tanácsadótól!" – írta Görög Zita.

Várkonyi Andi így reagált

„Egyetértek Gáborral, de azt tudni kell, hogy ő sokszor nagyon sarkítja a véleményét. Az túlzás, hogy azért, mert elhízik valaki, méltatlanná válik arra, hogy szeressék, ugyanakkor abban teljesen igaza van, hogy egy párkapcsolatban illik a másikat megtisztelni azzal, hogy vonzóan és ápoltan nézzünk ki" – magyarázta a Life.hu interjújában Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.