Hi-he-tet-len csúcsgázsi! Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikó

gázsi Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez? Kiderült!

"Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött, ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan, mintha Hollywoodból kapnál felkérést" - nyilatkozta a minap a műsorvezető. A Blikk úgy tudja, Anikó havi több mint kétmillió forintért ül be a Tények díszletébe Gönczi Gábor mellé.

Forrás: BENCE.BARSONY

Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKínzó emlék: Demcsák Zsuzsát megtámadtákhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-demcsak-zsuzsat-megtamadtak-17-eves-koraban.htmlDemcsák Zsuzsa a TV2 szerda reggeli Mokkájában mesélte el, hogy tizenévesen megtámadták. A műsorvezető, annak apropóján elevenítette fel kellemetlen emlékét, hogy egy 17 éves lányt erőszakoltak meg Keszthelyen egy buli után. TV + SztárokOrigoTitkos, közös projektbe kezdett Palvin Barbi és Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-titkos-kozos-projektbe-kezdett-palvin-barbi-es-eder-krisztian.htmlA világhírű magyar modell és a zenész-fotós nagyon készül valamire...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.