Marsi Anikó: "Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem volt bennem hiányérzet"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már megírtuk, Marsi Anikó lesz a TV2 Tények című műsorában Gönczi Gábor partnere. A tévés egyelőre külföldön hagyja a családját, az ajánlaton pedig nemcsak ő, de férje, Palik László is elcsodálkozott. Anikó elmondta, nagyon vágyott már tévés munkára. 

"Bármennyire is szeretem a családom, és bármennyire is csodásnak tartom az életünket, hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem volt bennem hiányérzet. Nekem ez a tanult mesterségem, amit mindig is imádtam, és imádok ma is" - vallotta be Anikó.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Nekem van egy férjem, akivel 13 éve a legnagyobb harmóniában, szeretetben és szerelemben élek. Van két fiunk, akik az életünk értelmét adják! Szóval áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ma, ebben a pillanatban kimondhatom, teljes az életem, hisz visszakaptam a hivatásomat is, és nem kellett elvesztenem semmit, mert az előbb említett három férfi sziklaként áll mögöttem" - tette hozzá a Borsnak, és cáfolta, hogy döntésével felforgatta a család életét.

"Nem forgattam fel a családi életünket! Hoztunk egy közös, családi döntést! Hosszas beszélgetések után, mi négyen egységesen igennel szavaztunk a megtisztelő felkérésre. Ez egy közös döntés, aminek minden következményét közösen vállaltuk és viseljük. Az ajánlat pedig kivételes volt, hisz felkértek a TV2 Tények című műsorának a vezetésére. Már maga az, hogy rám gondoltak, retten­tően jólesett!" - jelentette ki. Anikóval egyelőre a családja nem tér haza, a következő két hónapban ő fog ingázni, aztán a nyári szünetben, ahogy eddig is, itthon lesz a család. "Utána meg majd meglátjuk. Ma egyszerűen nem tudjuk még ennél pontosabban megmondani, hogy melyikünk hogy bírja a távollétet. Úgy döntöttünk, hogy ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor odaérünk" - vélekedik.

Az egykori tévés munka ellenére Anikó nem tagadja, izgul a május 2-i premier előtt, de a helyzetét megkönnyíti, hogy sok régi kollégájával dolgozhat együtt, és mindenki szeretettel fogadta. "A tenni és nyerni akarás légköre fogadott, ami azonnal beszippantott. Minden érzetem azt súgja ma, hogy egy ilyen csapattal csak valami nagyot és jót lehet alkotni! Én erre szerződtem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.