Palik László TV2 Marsi Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után tér vissza a képernyőre a tévés, aki családjával közösen döntött úgy, hogy igent mond a TV2 megtisztelő felkérésére.

Családját hátrahagyva utazik haza Marsi Anikó, hogy Gönczi Gábor oldalán vezethesse a Tények című műsort. A páros május 2-án kezd az esti hírműsorban, de Anikó nem fél a feladattól.

Forrás: TV2

A műsorvezető elmondta, hogy régi RTL-esként a volt csatornája nem kereste meg őt egy ajánlattal sem, ahogy a férjét sem hívták eddig haza dolgozni, így ő egy darabig egyedül lesz itthon. Palik László, és gyermekeik egyelőre nem térnek vissza, egy darabig a műsorvezető fog ingázni a két ország között – írja a Bors.

Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikó

Amióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez? Kiderült! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Gesztesi Károly: “Még a legmélyebb bugyorból is ki tudok mászni”http://www.life.hu/sztarok/20160428-gesztesi-karoly-sajat-bevallasa-szerint-fitt-es-egeszseges-visszakapaszkodott-meg-a-legmelyebb.htmlÚjra fitten és egészségesen éli mindennapjait a zenész, aki saját elmondása szerint az elmúlt fél évben talált olyan barátokra, akiknek társaságában megnyugvásra lelt. Örül, hogy sikerült visszakapaszkodnia. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGalambos Lajos: “Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk”http://www.life.hu/sztarok/20160428-galambos-lajos-hajlando-a-nemzetkozi-birosagig-is-elmenni-gyermekei-serelme-miatt.htmlMegviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették. TV + Sztárok--Hajdú Péter visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20160428-hajdu-peter-elarulta-elgondolkozik-a-visszavonulason-musorvezetokent-ha-megbukik-a-showtime-cimu-uj.htmlA Showtime címmel elindult legújabb műsorának nagy a tétje, de Hajdú Péter azt sem bánná, ha többé nem lenne képernyőn. TV + SztárokOrigoHajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHová tűntek DJ Seherezádé bordái? Gyanúsan karcsú a szőkeség!http://www.life.hu/sztarok/20160428-dj-seherezade-instagramra-feltoltott-fotojan-nagyon-vekony-photoshop-gyanu-eltuntek-a-bordai.htmlSzuper alakja van a Való Világból megismert, lemezlovassá avanzsált celebnek, de legutóbbi fotóján talán kicsit megszaladt a Photoshop. TV + SztárokOrigo6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.