Mickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?

Forrás: Northfoto -
Mickey Rourke Hollywood Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin.

A 63 éves sztár egyre különösebb dolgokat művel. Múltkor egy fura, de azért méregdrága szütyővel látták, majd egy tolókocsiban, és egyszer egy riasztó paróka is megtámadta a kobakját. Ezek után nem is kéne meglepődnünk azon, hogy szerdán cipő nélkül rohangált Hollywoodban...

Forrás: Northfoto

De azért ne aggódjatok, állítólag mindez csak egy edzés része, amit a neves tréner Freddy Roach talált ki. A képeket itt megnézheted!

Elizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--A brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy keblei a monitorunkon landoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-az-amerikai-valosagshow-sztarja-jemma-lucy-fedetlen-keblei-a-monitorunkon-landoltak.htmlAz Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére. TV + SztárokOrigoJennifer Anniston már megint legyűrte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160420-jennifer-anniston-legyurte-angelina-jolie-t.htmlA Jóbarátok sztárja idén másodszor is az első helyre került People magazin legszebb nőinek listáján. Ezzel olyan sztárokat is maga mögé utasított, mint például Jennifer Lopez, vagy éppen Angelina Jolie, aki mostanában alig áll a lábán. TV + Sztárok--Charlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Sharon Stone simán letagadhatna 10 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160419-egy-apro-ranc-sincs-sharon-stone-arcan-siman-letagadhatna-akar-30-evet-is.htmlA gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--Kim Kardashian ismét teljes mellbedobással győzött - Egy szál fürdőruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160428-kim-kardashian-egy-szal-furdoruhaban-megmutatta-a-szules-utani-alakjat.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, Kim megszülte második gyermekét. A celebmami nagyon nehezen viselte a terhességét, de azért a szülés előtt még szelfizett egyet, most pedig hónapokkal a szülés után ismét megcsodálhatjuk a domborulatait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.