Lekövérezték a Trónok harca színésznőjét, mégis ő lett a világ legszebb nője

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő film Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca sorozat gyönyörű Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot számtalan elutasítás érte a súlya miatt, ennek ellenére tavaly mégis őt választották a világ legszebb nőjének.

Bár Emilia Clarke tavaly legfelülre állhatott a világ legszebb nőinek dobogóján, az odajutás közel sem volt olyan egyszerű. Emilia ugyanis

sokáig nem volt kibékülve önmagával.

Emellett karrierje kezdetén több hollywoodi producer is a szemébe mondta, hogy ilyen molett testalkattal soha nem lehet színésznő.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Mindezek ellenére nem kezdett őrült diétákba, és mégis beválogatták az azóta egyik legsikeresebb szériába, ráadásul már két Emmy-jelölést is magáénak tudhat.

Hoppá! 18 évvel ezelőtti kép a Barátok közt sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-szoke-zoltanrol-rekasi-karolyrol-es-tihanyi-toth-csabarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjairol-regi.htmlMiki, Zsolt és Laci 18 évvel ezelőtt retro fotón együtt pózolnak, az a megdöbbentő, hogy ezek a pasik nem öregednek.TV + Sztárok--Zacher Gábor: "Mindannyian ugyanolyan gyarló emberek vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160428-zacher-gabor-toxikologus-szerint-nincs-megkulonboztetes-a-detoxban.htmlAz ország legismertebb toxikológusát, Zacher Gábort a Nagyszínpad Tehetségmuatatón kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere, akinek többek közt elárulta, megkülönböztetett figyelmet élveznek-e az ismert emberek a detoxban, illetve arról is mesélt, hogy minden probléma a harmadik ital után kezdődik. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Usher meztelen szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-usher-enekes-meztelen-szelfijen-kiakadtak-a-rajongok.htmlAz énekes fürdés közben jelentkezett be rajongóinak, akik Usher minden igyekezete ellenére nem csupán a fürdőszobájába nyerhettek bepillantást, hanem teste intimebb részeire is. TV + Sztárok--Mickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?http://www.life.hu/sztarok/20160428-mickey-rourke-hollywood-egykori-szivtiproja-cipo-nelkul-szaladgalt-los-angeles-utcain.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin. TV + Sztárok--Az RTL-től nem kapott ajánlatot Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-marsi-anikot-nem-kereste-meg-ajanlattal-az-rtl-klub.htmlHét év után tér vissza a képernyőre a tévés, aki családjával közösen döntött úgy, hogy igent mond a TV2 megtisztelő felkérésére. TV + SztárokOrigoElizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.