Marsi Anikó: “Kivételesen harmonikus, boldog életet éltem”

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
TV2 Tények magánélet Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokévnyi kihagyás után Marsi Anikó hétfőn tér vissza a tévék képernyőjére. Új csatornánál, de mégis ismerős emberek között kezd a műsorvezető, akinek a televíziózás nélkül is boldog volt az élete.

Lehet, hogy a csatorna teljesen új, de rengeteg ismerős arccal találkozhat Marsi Anikó a TV2-nél. Dirk Gerkens vezérigazgató volt az RTL-nél, amikor a műsorvezető visszavonult, Andy Vajnával pedig még fiatal riporterként találkozott Hollywoodban.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Rajtuk kívül talán a legfontosabb, hogy régóta ismert műsorvezető társával, Gönczi Gáborral közösen kezdik az új munkájukat, akinek személye fontos szerepet játszott Anikó döntésében, hiszen saját bevallása szerint televíziózás nélkül is harmonikus életet élt.

“Egy kivételesen harmonikus, boldog életet éltem és élek, de ma, amikor visszakaptam a tanult mesterségem, ma mondhatom azt, hogy teljes lett az életem”

- mondta Anikó az Origo interjújában. Azt tudjuk, hogy Palik László és a gyerekei nélkül tér haza a műsorvezető, azt viszont nem, hogy miért. Anikó a családi életükről kevésbé szeret nyíltan beszélni, pedig az is sokakat foglalkoztat, hogy odakinn miből éltek. “A családi életünk maradjon a mi kis titkunk” - válaszolta mindkét kérdésre a Tények új műsorvezetője.

Marsi Anikó férje, Palik László ledöbbent a TV2 ajánlatától

A TV2 Tények új műsorvezetőjének férje, Palik László megdöbbent, amikor meghallotta, milyen ajánlatot kapott felesége. Olvasd el erről a Life.hu cikkét itt.
Kiakadtak a rajongók Usher meztelen szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-usher-enekes-meztelen-szelfijen-kiakadtak-a-rajongok.htmlAz énekes fürdés közben jelentkezett be rajongóinak, akik Usher minden igyekezete ellenére nem csupán a fürdőszobájába nyerhettek bepillantást, hanem teste intimebb részeire is. TV + Sztárok--Újabb magyar sztárnak szólt be Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-berki-krisztian-egykori-fradi-vezer-es-musorvezeto-beszolt-cseke-katinka-szinesznonek.htmlAz egykori Fradi-vezér az Édes Élet című műsorban tett pikírt megjegyzést kolléganőjére. TV + Sztárok--Rettegnek Kozso teaházának szomszédaihttp://www.life.hu/sztarok/20160429-kozso-teahazanak-szomszedsagaban-elok-rettegnek-hogy-nekik-kell-majd-kifizetni-az-uzlet-felhalmozott.htmlFélnek a Kozso egykori teázójának épületében lakók, valamint haragszanak is az énekesre. Az intézmény tulajdonosa ugyanis állítólag 3 millió forinttal tartozik a lakóközösségnek, a NAV-nak és a banknak való 260 milliós tartozás részeként. TV + SztárokOrigoTudtad, hogy Prince neve egy szimbólum volt?http://www.life.hu/sztarok/20160429-prince-a-noi-es-ferfi-nem-kombinaciojanak-szimbolumara-valtoztatta-nevet-hogy-bosszantsa-kiadojat.html--Duettel búcsúzott Freddie, de máris készül az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160428-freddie-majus-elsejetol-mar-stockholmban-keszul-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA Dal 2016 dalválasztó show döntőjét Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd nyerte meg Pioneer című dalával, így a közönség szavazatainak alapján így ő képviseli Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon a svéd fővárosban, Stockholmban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZacher Gábor: "Mindannyian ugyanolyan gyarló emberek vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160428-zacher-gabor-toxikologus-szerint-nincs-megkulonboztetes-a-detoxban.htmlAz ország legismertebb toxikológusát, Zacher Gábort a Nagyszínpad Tehetségmuatatón kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere, akinek többek közt elárulta, megkülönböztetett figyelmet élveznek-e az ismert emberek a detoxban, illetve arról is mesélt, hogy minden probléma a harmadik ital után kezdődik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.