Radics Gigi leváltotta menedzserét

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
menedzser Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapot töltött családjával Amerikában Radics Gigi. Három új dalt és két klipet készítettek, és ismét találkozott Quincy Jones producerrel.

"Nem is hittem el, hogy hol vagyok, Salgótarjánból hova kerültem" - mesélte a Mokkában Gigi. Azt is elmesélte, szerelme támogatja őt.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Jó érzés volt számára kicsit eltűnni, de a visszatérés is jó érzésekkel tölti el. Hamarosan Magyarországon is koncertezik újra. Korábbi menedzserét édesapjára cserélte, mert szeretett volna a családjával dolgozni. "Amerikában készült három olyan dal, amit egy kinti prodceurrel csináltunk, és két klipet is forgattunk. Hamarosan premier, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre, kicsit más lesz, mint a korábbiak" - mondta.

A People magazin legszebb nője Serena Williams lett - Szét is retusálták a címlaponhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-people-magazin-legszebb-noje-serena-williams-lett-ennek-oromere-szetphotoshoppoltak-a-cimlapon.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak. TV + SztárokAFPElle MacPherson 52 évesen is csodásan fest - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/sztarok/20160429-az-52-eves-elle-macpherson-elarulta-hogyan-tartja-formaban-magat.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 52 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. TV + SztárokNorthfotoHoppá! Megvan a meztelen valóságshow három új játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-valosagshow-harom-uj-jatekosa.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása Petra és Josie történetével ért véget, és románcuk majd hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: egy latin hódító, egy sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám" lépnek a Csábítás partjára. TV + Sztárok--Íme, Zac Efron hatalmas pofára esésehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-zac-efron-szinesz-pofara-esett-futas-kozben-a-baywatch-film-forgatasan.htmlAzt gondolnánk könnyű dolga van a forgatásokon Zac Efronnak, de nem is olyan egyszerű az életmentést színlelni! TV + Sztárok--Tudtad, hogy Prince neve egy szimbólum volt?http://www.life.hu/sztarok/20160429-prince-a-noi-es-ferfi-nem-kombinaciojanak-szimbolumara-valtoztatta-nevet-hogy-bosszantsa-kiadojat.html--Hoppá! Megvan a meztelen valóságshow három új játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-valosagshow-harom-uj-jatekosa.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása Petra és Josie történetével ért véget, és románcuk majd hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: egy latin hódító, egy sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám" lépnek a Csábítás partjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.