Ördög Nóra brutálisan dögös a Kismenőkben: Fotó!

Forrás: EVA/Eva -
Kismenők TV2 Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Kismenők negyedik adásában ma Ördög Nóra csapata mutatkozik be, és ez az utolsó rész, ami felvételről megy. Jövő szombattól pedig élőben jelentkezik a TV2 tehetséggondozója.

A Kismenők színpadán újra megmutatta magát a közönségnek és a zsűrinek, azaz Ábel Anitának, Apáti Bencének, Hajós Andrásnak és Lajtai Katinak a nyolctagú csapat, akiket Ördög Nóra segít a verseny ideje alatt. Mi azonban nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy a műsorvezető bizony nagyon csinos a kamerák előtt, és hogy bombaformában volt a felvételek idején:

Forrás: EVA/Eva

Nórinak szuper az alakja, jól áll rajta a pöttyös rucija, és még a lila rúzs is szépen hangsúlyozza az ajkait, így a sminkjére sem lehet panasz. Egyszóval bombanő!

Ördög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Ördög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”http://www.life.hu/sztarok/20160414-ordog-nora-sokat-dolgozik-a-kismenok-forgatasa-miatt-keveset-alszik-elfaradt.htmlMozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. TV + Sztárok--Elképesztően vékony Ördög Nóra - Elstartolt a Kismenőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-elstartolt-a-kismenok-a-tv2-n-ordog-nora-es-tilla-vezeti.htmlSzombaton este elkezdődött a TV2 tehetségkutatója. A Kismenőket a vagy nagyon lefogyott, vagy csak régen láttuk Ördög Nóra és Tilla vezeti.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra: Komoly dilemmám volt, hogy vagyok-e valamilyenhttp://www.origo.hu/teve/20160404-ordog-norat-masodszor-valasztottak-az-ev-legjobb-musorvezetojenek.htmlÖrdög Nórát másodszor választották az év legjobb műsorvezetőjének, a Televíziós Újságírók Díjára két műsora is esélyes volt, Az ének iskolája és a A Kocka is ott volt a jelöltek között. A műsorvezető hetek óta a Kismenők-et forgatja Till Attilával, érzelmileg sokkal nehezebb a dolga, mint a korábbi show-knál.TévéÖrdög Nóra férje csendben tűr hetek ótahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-a-tv2-kismenok-musorvezetojenek-ferje-nanasi-pal-fotos-csendben-tur-hetek-ota.htmlHamarosan indul a Kismenők, a forgatások már javában zajlanak. Ördög Nóri elárulta, ez a műsor igazi kihívás elé állította, hiszen rengeteg a feladata, a családja pedig alig látja őt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.