Megható! Így búcsúzott Pachmann Péter Várkonyi Andreától

búcsú Várkonyi Andrea Pachmann Péter TV2 virágcsokor Tények (hírműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérzékenyülve fogadta kollégája meglepetését Várkonyi Andrea, aki péntek este vezette utoljára a Tények című hírműsort.

Mint korábban a Life.hu megírta, Várkonyi Andrea 14 év után otthagyja a TV2 hírműsorát, a Tényeket, ám nem tűnik el a képernyőről, később a Napló házigazdájaként láthatják viszont a nézők. Várkonyi Andrea április 29-én, pénteken vezette utoljára a hírműsort Pachmann Péterrel, aki megható módon búcsúzott kollégájától: az adás végén egy hatalmas virágcsokorral kedveskedett Andreának.

Forrás: TV2

Határozott csaj voltál, most meg egy nagyon szép, gyönyörű nő, aki még okos is – ez nagyon fontos. Nagyon fogsz hiányozni!

Várkonyi Andrea helyét a Tényekben Marsi Anikó fogja átvenni, aki Gönczi Gáborral együtt vezeti majd a hírműsort.

Íme, Zac Efron hatalmas pofára esésehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-zac-efron-szinesz-pofara-esett-futas-kozben-a-baywatch-film-forgatasan.htmlAzt gondolnánk könnyű dolga van a forgatásokon Zac Efronnak, de nem is olyan egyszerű az életmentést színlelni! TV + Sztárok--Évek óta nem láttuk Kardos Esztert, a Barátok közt Illés Vandáját, de most visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160430-evek-ota-nem-lattuk-kardos-esztert-a-baratok-kozt-illes-vandajat-de-most-visszatert.htmlA 24 éves Kardos Eszter, a Barátok közt egykori sztárja négy év után úgy döntött, feladja a kétlaki életet, és jó ideig nem jár ki Ausztriába, ahol síoktatóként dolgozott. Ám nem ez az egyetlen változás az életében, ugyanis ismét rátalált a szerelem.TV + Sztárok--A People magazin legszebb nője Serena Williams lett - Szét is retusálták a címlaponhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-people-magazin-legszebb-noje-serena-williams-lett-ennek-oromere-szetphotoshoppoltak-a-cimlapon.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak. TV + SztárokAFPElle MacPherson 52 évesen is csodásan fest - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/sztarok/20160429-az-52-eves-elle-macpherson-elarulta-hogyan-tartja-formaban-magat.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 52 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. TV + SztárokNorthfotoKiakadtak a rajongók Usher meztelen szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-usher-enekes-meztelen-szelfijen-kiakadtak-a-rajongok.htmlAz énekes fürdés közben jelentkezett be rajongóinak, akik Usher minden igyekezete ellenére nem csupán a fürdőszobájába nyerhettek bepillantást, hanem teste intimebb részeire is. TV + Sztárok--Hoppá! 18 évvel ezelőtti kép került elő a Barátok közt sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-szoke-zoltanrol-rekasi-karolyrol-es-tihanyi-toth-csabarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjairol-regi.htmlMiki, Zsolt és Laci 18 évvel ezelőtti fotón pózolnak együtt. Megdöbbentünk rajta, hogy ezek a pasik nem öregszenek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.