Valami nagyon furcsa dolog van Vajna Timi fején - Fotó!

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi Andy Vajna Palácsik Tímea Snapchat Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Andy Vajna neje is rákattant a Snapchatre, és máris megkoronázta magát vele.

Furcsa képet tett közzé nyilvános Instagram-oldalán Vajna Timi. Aranyszín babérkoszorút kapott glóriaként, és még apró csillagok is hullanak rá:

Forrás: Instagram/timeavajna

"snapchat: timeapalacsik #snapchat #snapshat"

Élő adásban fog vetkőzni Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160430-kucsera-gabor-sportolo-vetkozni-fog-a-nagy-duett-showmusorban.htmlForró pillanatokra számíthatnak a nézők a Nagy Duett párosától, Dér Henitől és Kucsera Gábortól. TV + SztárokOrigoMegható! Így búcsúzott Pachmann Péter Várkonyi Andreátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160430-pachmann-peter-meghato-modon-bucsuzott-varkonyi-andreatol-a-tenyekben.htmlElérzékenyülve fogadta kollégája meglepetését Várkonyi Andrea, aki péntek este vezette utoljára a Tények című hírműsort. TV + Sztárok--Évek óta nem láttuk Kardos Esztert, a Barátok közt Illés Vandáját, de most visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160430-evek-ota-nem-lattuk-kardos-esztert-a-baratok-kozt-illes-vandajat-de-most-visszatert.htmlA 24 éves Kardos Eszter, a Barátok közt egykori sztárja négy év után úgy döntött, feladja a kétlaki életet, és jó ideig nem jár ki Ausztriába, ahol síoktatóként dolgozott. Ám nem ez az egyetlen változás az életében, ugyanis ismét rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Kiderült: Várkonyi Andrea marad a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-varkonyi-andrea-a-tv2-tenyek-egykori-hiradosa-marad-a-csatorna-kepernyojen.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy Várkonyi Andrea állítólag nagyon kiborult attól, hogy egy Facebook-bejegyzésből tudta meg, hogy távoznia kell a Tényekből, ahol Marsi Anikó váltja majd. A csatorna most tisztázta a helyzetet. TV + Sztárok--Hoppá! 18 évvel ezelőtti kép került elő a Barátok közt sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-szoke-zoltanrol-rekasi-karolyrol-es-tihanyi-toth-csabarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjairol-regi.htmlMiki, Zsolt és Laci 18 évvel ezelőtti fotón pózolnak együtt. Megdöbbentünk rajta, hogy ezek a pasik nem öregszenek. TV + Sztárok--Világsztárt vadászott le magának Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-dukai-regina-vilagsztart-fogott-ki-maganak-es-justin-bieber-oldalan-pozolt.htmlA gyönyörű modell éppen Amszterdamban kalandozik, ahol egy igazi világsztár oldalán pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.